Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

APEL. Familia lui Adrian, tânărul sătmărean decedat în Indonezia, are nevoie de ajutor

Familia lui Adrian, tânărul sătmărean decedat în Indonezia, are nevoie de ajutor. Familia tânărului are nevoie de ajutor financiar pentru repatrierea corpului neînsuflețit

,,Deși a murit făcând ceea ce iubea, Adrian Bartoș are nevoie de bani pentru a putea fi repatriat, alături de familia și prietenii lui. Hai să ne adunăm în număr cât mai mare pentru a face un bine familiei”, este mesajul apropiaților.

CONT LEI: RO86 BRDE 310S V134 1887 3100/SOIMOSAN CALIN.

Adrian Bartoș, un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din orașul Ardud, județul Satu Mare, și-a pierdut viața într-un accident cumplit de circulație, în Indonezia. Adrian a ajuns în Indonezia în vacanță, doar că acest lucru avea sa-i fie fatal, tânărul fiind strivit de un camion.


CITEȘTE ȘI:

 

16 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Cat costa? ar trebui sa scrieti aici pretul. Daca nu se aduna atatia bani , ce faceti ? Ar fi bine sa donati la altcineva. Eu nu ma bag, sa dai 100 000 de euro pt asa ceva. Se pot salva mai multe vieti cu banii aia. Inteleg durerea parintilor si rudelor, dar mai lasati din orgoliu, ca nu lasa religia de pocaiti incinerarea.

    • Mircea Covor Răspunde

      Ma vadime, tot canti de 100,000 €. Bre de unde scoti sumele astea ?

      • vadimT Răspunde

        Din surse sigure. Ma asteptam ca familia sa confirme pretul.

        • Mircea Covor Răspunde

          Surse sigure cica. Du-te ma cu vrajeala asta de aici ca de 100,000 repatriezi acelasi cadavru de 10 ori

          • nimeni

            Trupul lui a fost, de fapt, incinerat in urma cu cateva zile…religia de ‘pocaiti’ din care facea parte nu interzice chestia asta din cate stiu. Costurile, deci, nu se ridica la sumele de care povestiti voi (pentru ca nu mai e vorba de repatriere) iar familia nu a cerut niciodata ajutorul nimanui pentru ca nu e cazul. De fapt, strangerea asta de fonduri in numele lui nu a fost initiata de cineva din familie sau apropiati.

        • Ok man! Răspunde

          M-am hotărât sa strâng și eu ceva bani pe tru o cauza nobila: Ro00653678446788556 deschis la banca băncilor pe numele: Cichi Chan, puteți dona cât va tine buzunarul, apoi vedem ce facem cu fondurile…

  2. ... Răspunde

    Era pocăit?

    • ... Răspunde

      Poate tu, hoțomanule. 😲
      În știrea asta ceva nu se leagă. În incendiul de la Crevedia a murit la noi în țară un nepalez de 40 de ani. Am înțeles că repatrierea costă familia vreo 4500 de euro și strâng bani cum pot și ei. Așa s-a zis la știrile naționale. Mă gândesc că până la Bali care e puțin și mai departe poate fi hai să zicem 10000 de euro.

      • ... Răspunde

        Ce ai bă nebunule, ăsta e pseudonimul meu! Iarăși te-ai îmbătat cu insulină?

        • ... Răspunde

          Nu comment. Dar întreb și eu așa că dacă chiar ar fi așa atunci când era pandemia și se certau pe aici oamenii pe vax tu unde ai fost? Că înainte nimeni dar absolut nimeni nu folosea porecla asta! Aud ceva, he? Stai în banca ta până ai pe ce și bucură-te că nu trebuie să te verifici la glicemie. Că nici nu știi că acum ce fericit și liniștit ești. Așa că nu bate joc de altul că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta. Și sunt convins că nu ai atâta inteligență să birui asupra problemelor zilnice dacă va fi cazul și la tine. Zi bogdaproste și abține-te mai bine. Și ia verifică tu la istoric sub ce poreclă comentai de prin 2020! Așa că ciocul mic și joc de glezne. Află de la mine că nu ești mai credibil dacă exploatezi nick-ul altuia.

      • nimeni Răspunde

        nu se leaga pentru ca cei de la portal sm nu isi fac temele cum trebuie. Cel care a inceput strangerea asta de fonduri nu e nici apropiat al familiei, si nu a avut nici aprobarea lor in directia asta. Truoul a fost incinerat acol deci nici macar nu mai e vorba de repatriere… probabil Soimosan (a cui scrie ca e contul) a vrut sa faca un bine, dar sunt curios unde o sa ajunga banii pana la urma…

  3. ,,, Răspunde

    asta este scam adica teapa ,in bali nu te duci fara asigurare de calatorie si deces .

  4. Cetateanul Răspunde

    Uite cum se descâlcesc ițele poveștii!
    Soțul doamnei doctor spune că, e fapt, Adrian ar fi lovit în spate o basculantă, probabil din cauza vitezei excesive!
    Sunt voci din Ardud cum că băiatul ar fi avut o problemă cu viteza, în sensul că îi cam plăcea!
    Altă știre soc, tot de la soțul doamnei doctor, este că NU au vrut să încheie o poliță de asigurare facultativă, deoarece considera că nu este necesară!
    Adică s-au zgârcit la 30 de lei de căciulă (atât costă cea mai ieftină asigurare), iar acum cer ajutorul populației!
    Trageți voi concluzia!
    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe Adrian, totuși este trist că un tânăr de 19 ani a murit!

    • darwin Răspunde

      Nu vreau să par rău dar așa funcționează selecția naturală. Adu-ți aminte de ăia young & restless care au aterizat la Băbășești în Someș. Și ăia ce căutau cu tigaia reșapată pe acolo unde nici drum nu este????? Așa că stimați cetățeni măcar învățați din necazul altora. Și în asemenea împrejurări ca Bali sau alte țări care lasă de dorit la capitolul siguranța în sănătate sau în circulație cântăriți de mai multe ori ce faceți și cum faceți. Că uite ce se întâmplă! Merită? Eu zic că nu. Astea sunt treburi care puteau fi foarte ușor evita. Știu-știu că ulterior toată lumea este deștept dar totuși povestea asta este cam prea mult și pentru mine. 😱😰

    • Nimeni Răspunde

      Adrian si-a vandut de fapt motocicleta personala pentru ca nu mai era atras de chestia asta. Nu a mers cu viteza excesiva, si nu a lovit in spate o basculanta. Poti face rost daca te misti un pic de raportul oficial al politiei si vei vedea ce si cum s-a intamplat.

  5. 😱😱😱 Răspunde

    Inclusiv poliția de acolo știe că e jale mare și atrage în mod repetat atenția turiștilor străini să fie cu băgare de seamă! Și asta de mult. Cine are bani să se ducă acolo și are ureche să audă.
    https://thebalisun.com/police-in-bali-call-on-foreigners-to-hire-local-drivers-after-another-tourist-crash/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.