Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

ALERTĂ | Un copil de 9 ani din județul Satu Mare a dispărut!

ACTUALIZARE. Vești bune! Daniel, copilașul în vârstă de 9 ani, dispărut din localitatea Botiz a fost găsit! Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Botiz.

A fost o mobilizare de-a dreptul impresionantă, miercuri, 6 septembrie, pentru găsirea micuțului Daniel, dispărut de la domiciliu. Copilul, care a plecat de acasă în 4 septembrie, a fost căutat de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și localnici. Au fost transmise inclusiv mesaje RO-Alert. Din fericire, căutările au fost finalizate cu succes, iar băiețelul a fost găsit nevătămat.

,,Mulțumim frumos pentru mobilizarea persoanelor care au ajutat la căutarea copilului dispărut. Mulțumim frumos pentru rapiditatea cu care s-au mobilizat consilierii locali și câțiva civili care, alături de instituțiile abilitate, au ajutat în operațiunea de căutare. Spre bucuria tuturor, copilul a fost găsit!”, a transmis Primăria Botiz, pe Facebook.

,,În urma mobilizării forțelor angrenate în activitățile de căutare specifice, minorul a fost găsit, în localitatea Botiz. Din primele verificări efectuate, reiese faptul că minorul nu a fost victima unor infracțiuni”, informează și Poliția Satu Mare.

Știrea inițială:

Polițiștii sătmăreni caută un minor, în vârstă de 9 ani, din localitatea Botiz, județul Satu Mare.

„Persoana dispărută, RICICEAC DANIEL PAUL, a plecat de la domiciliu în data de 4 septembrie a.c. și nu a mai revenit la locuință”, transmite IPJ Satu Mare.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1.30 metri, greutate aproximativă 35 de kg, ochi căprui, păr șaten, față ovală.

La momentul dispariției, acesta purta un pulover de culoare verde, pantaloni lungi de culoare închisă, încălțăminte tip sport de culoare alb și un chipiu de culoare negru.

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.