Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Copil agresat în Grădina Romei pentru că și-a pierdut mingea! Nimeni nu a intervenit

Copil agresat în Grădina Romei de mătușa în grija căruia a rămas după ce părinții lui au plecat în străinătate la muncă. Relatarea a fost făcută de Anton Varga, președintele asociației Eliezer care a fost martor la întreaga întâmplare.

Anton Varga a vorbit atât cu copilul, cât și cu mătușa acestuia după incident.

„Era sâmbătă după-masa, când am plecat cu familia in parcul Romei! La parcul de joaca am văzut o doamna cum îsi batea copilul din cauza ca a pierdut mingea in parc. A început sa-l tragă de urechi pana a stat copilul a cedat, s-a a și a început sa urle. Mentionez faptul ca nu eram doar noi in parc, dar mulțimea se uita si nu spunea nimic. Am fost mahnit in sufletul meu si am mers la copil, avea varsta de 7 ani, stătea langa un leagam si l-am întrebat: E mama ta cea care te-a batut?, el spunand, nu e matusa, pentru ca mama si tata is plecati in străinătate. Vorba copilul, Domnule nu mai suport sa stau in familia asta!, urăsc! Am incercat să-l liniștesc dupa scurt timp a venit si matusa. Am stat de vorba cu ea si am întrebat-o, de ce ati batut acest copil? A spus: ca a pierdut mingea. S-a nascut in mine gandul de Abandon, e trist sa faci copii si sa mergi in străinătate pentru o coajă de paine cand acasa urla freamatul si durerea unui copil”, a mărturisit Anton Varga.

El s-a hotărât să facă o conferință, dar și o campanie de informare în școli și în societate pe această temă.

„S-a nascut in gandul meu sa fac o conferinta pe tema: Părintele plecat in străinătate! Cu ajutorul lui Dumnezeu voi face o campanie de informare pe aceasta tema in școli si in societate urmând sa programez urgent o conferinta in judetul Satu Mare cu oamenii care au experienta in acest domeniu. Impreuna, haideti sa simțim cu acești copii lasati in voia sorti! Atunci când punem banii pe primul loc, s-ar putea sa nu ne ajungă pentru vindecarea sufletelor copiilor noștri”, a mai transmis Anton Varga

7 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Auzi Anton! Eu în locul tău cumpăram sau făceam rost de undeva repede de o minge dacă averea asta pierdută o doare pe tanti aia și mă îngrijeam ca toată lumea să fie de față când în gura mare o “despăgubeam” pe mătușa aia! Chit că nu aveam nici o obligație în acest sens. În cazuri ca asta rușinea față de societate este posibil cel mai bun element de educație. Dacă o minge cât o fi ea de scumpă valorează mai mult decât copilul? 😱🤮😰
    PS. Am crescut doi copiii, au fost năzdrăvani rău de tot amândoi dar niciodată nu i-am certat pentru așa ceva. Pentru că sunt copiii. Pe copil oricum îl durea deja faptul că și-a pierdut jucăria că doar nu mătușa se juca cu plasticul ăla de 5 lei. Mare pagubă, ce să mai zic! Tanti asta mai mult a stricat, oricum de educație sau psihologia copilului habar nu are. Săracul copil. Mai bine Antoane făceai rost de numelel copilului că așa no name nu are mare valoare. Oare Protecția Copilului conform legii a fost informat că ambii părinți sunt plecați și e în custodie la mătușă, așa cum cere legea????

    • Popa Răspunde

      Deci tu ai interveni! Interesant! Acuma banuiesc ca tu ai interveni si daca la o femeie iar fi rau pe strada, asa-i?
      E bine doar ca traim in Romania! Am vazut cu ceva timp in urma un domn care sa apropiat de o femeie cazuta pe strada si cand femeia si-a revenit a inceput sa tzipe ca nu mai are “lantzu de aur de la gat” iar in 2 minute a aparut vreo 5 tovarasi care l-au luat la intrebari pe binefacator – nu stiu continuarea pt ca am plecat ca deja incepeau sa ia lumea din jur la intrebari.
      Acuma te intreb… mai intervi vreodata cand vezi asa ceva?
      Nu uita ca esti in Romania!

      • România reală Răspunde

        Da, am intervenit. Acum niște ani am sunat la 112 când am găsit de dimineață pe jos în neglijeu pe stradă o babă. Apoi când a venit salvarea am căpătat mulțumirile de rigoare pentru că la ora 8.30 era mangă de beată. Sau probabil așa rămăsese de vineri seară? Și Varga asta nu a tot intervenit? Dar dacă faci ceva pentru celălalt fă-o cum trebuie. Așa nu are sens.

  2. Gimi Răspunde

    Cel care ai scris articolul, unde ai făcut școala ??? Limba și literatura română ( în special gramatica ) ai făcut-o cu femeia de serviciu ???

    • re-doc Răspunde

      Eu am impresia că s-au folosit de relatarea lui Varga. În cazul de față nu de campanii de astea sterile avem nevoie și sunat la 112 și bubuită tanti cu amendă. Ăștia extratereștrii de genul numai limbajul banului pricep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.