Ultima actualizare: ieri, 20:55

Naţionale

Un tânăr de 19 ani și-a ucis mama după ce s-a urcat drogat la volan

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață, în comuna Mărunței, județul Olt. O femeie de 45 de ani a murit în mașina condusă chiar de fiul ei de 19 ani, care era drogat la volan, scrie portalul local Știri de Olt.

Impactul fatal a avut loc pe DJ 546, în comuna Mărunței. Tânărul de 19 ani, din Balș, a vrut să depășească, dar s-a lovit frontal de o mașină care circula regulamentar din celălalt sens. Celălalt șofer implicat în accident are 27 de ani și este din comuna Mărunței. Un pieton și alți trei pasageri din mașinile implicate au fost răniți în accident.

Impactul fatal a avut loc pe DJ 546, în comuna Mărunței. Tânărul de 19 ani, din Balș, a vrut să depășească, dar s-a lovit frontal de o mașină care circula regulamentar din celălalt sens. Celălalt șofer implicat în accident are 27 de ani și este din comuna Mărunței. Un pieton și alți trei pasageri din mașinile implicate au fost răniți în accident.

Sursa: Digi24

12 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Moment trist când se constată că mintea este clar depășită de caii putere. Bineînțeles derbedeul era cu BMW. Dar nu contează că putea fi și cu altă mașină puternică. Cei care vor sări pe capul meu pentru acest comentariu le transmit că nu mașina este de vină ci piesa de schimb interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer. Pentru că acea piesă caută cu tot dinadinsul să conducă BăMăWezi și nu altceva. De aia sunt atâtea accidente cu tineri care nu stăpânesc mașinile astea. Sper ca șoferul să aibă o viață foarte lungă ca să aibă timp să mediteze asupra a ce a înfăptuit. Bineînțeles sper să nu mai conducă veci pentru că e un pericol pentru oricine din trafic!

    • Mircea Covor Răspunde

      Bineinteles frustrat N1 comenteaza cu fiecare ocazie la accidente cu BMW da la restu ii mucles. Esti penibil

      • altu fără bmw Răspunde

        Să mă citez. “Dar nu contează că putea fi și cu altă mașină puternică.” Aia am vrut să zic prostule că putea să fie și altă mașină puternică. Sper să te lovească în trafic acest nefericit că meriți. Și dacă nu știai nu mașina definește omul. Mai ales la acest copil care la 19 ani sigur a muncit din răsputeri ca să și-l permită! Pe dracu! E lipsă crasă de școală și de educație. Ăia sunt frustrați care numai dacă conduc astfel de mașini cred că sunt superrealizați. Aici la categoria asta intri și tu.

        • Hater Răspunde

          Tu vorbesti despre frustrari ? :-)))) esti cel mai mare frustrat de pe aici. Masinile din imagini nu apartin marcii BMW!!!!!!! Afla ca sunt destui magari care provoaca accidente si cu alte masini. Masina nu defineste omul dar comentariile da.

          • altu fără bmw

            Mă citez din nou: “Dar nu contează că putea fi și cu altă mașină puternică.” Propoziția asta a ajuns până la creierul tău unineuronal?
            Tu văd că ai probleme serioase în a înțelege un text simplu. Și dacă ai citi și presa națională ai putea să vezi videoul cum intră frontal boul în cauză în două autobuze absolut perfect staționate pe margine. Iar în rest tu ești cel mai frustrat că în urăști pe toți ceilalți care nu gândesc ca și tine.

        • @altu fara (minte) bmw Răspunde

          Inainte sa citezi recunoaste ca ai gresit, apropo nimic de zis la articolul cu masina arsa la unguri? Daca era sau credeai ca era BMW iar bagai la greu cu parerea ta unica repetata la nesfarshitt pe porcarsm.

          • altu fără bmw

            Ala era mertan. Si ce am gresit? Abia poti recunoaste masina. Sau si tu esti fan din asta young&restless? Du-te si te plimba in alta parte. Auzi tu desteptule! In mod interesant conduc de mai bine de 30 de ani si nu am avut accidente in afara de altii care intrau in mine ca au confundat frana cu acceleratia. Ce interesant ca eu nu patesc asa, nu? Si am vreo 200000 km condusi inclusiv in exterior si crede-ma nu conduc ca un mos. Asa ca du-te si da de mancare la capre, porci sau ce ai acolo si nu ma retine cu prostiile tale.

          • altu fără bmw

            La astia toti care sunteti desteptii marelui sat de dupa monitor v-as lua pe un drum prin tarile maghrebiene sau macar pana la turci. Asta ca sa vad cum faceti pe voi de frica.

  2. Doar atât dar probabil ție ți se pare normal Răspunde

    Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ.
    Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, a fost prins drogat la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroşani.

  3. @altu… Răspunde

    Pai ne este frica sa ne intalnim cu tine in trafic daca esti asa batran si nu conduci ca un mos, la reflexele tale nu se recomanda sa depasesti limita de viteza legala, sau asta faci? Apoi tii predici pe-aici. :-))

    • altu fără bmw Răspunde

      Du-te și te culcă repejor. Du nu vei apuca asta. De ce zic asita? Că văd că și tu faci parte din tagma celor veșnic grăbiți, a celor care la galben în loc să încetinească apasă pe accelerație și trec pe roșu. Până la urmă îți vei găsi tizul dar nici la final nu vei recunoaște că tu ai fi de vină! Tu? Niciodată! 😱😰🤢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.