Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Expert arestat în ”Dosarul Buzatu”, legături cu Satu Mare. Semnătură pentru drumul SM – Baia Mare

Expert arestat în ”Dosarul Buzatu”, legături cu Satu Mare. Radu Judele, expertul acuzat de procurorii DNA că ar fi primit 714.000 lei de la omul de afaceri Emil Savin, care l-ar fi mituit şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv duminică, în urma unei decizii a Tribunalului Vaslui. Potrivit DNA, bărbatul este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta are legături și cu Satu Mare: a semnat revizuirea/completarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Petea-Satu Mare-Baia Mare.

Potrivit 2mnews.ro, în mai 2022, a semnat contractul pentru SF-ul la Varianta de Ocolire Sighetu Marmației (contract de 1,72 milioane de lei semnat cu CJ Maramureș și Primăria Sighetu Marmației). Iar în iulie 2022 a semnat (în asociere cu Search Corporation) revizuirea/completarea SF-ului de la Drmul expres Baia Mare – Satu Mare – Petea (contract de 6 milioane de lei, semnat cu CJ Maramureș și CJ Satu Mare – ulterior, a subcontractat 65,3% din lucrări către 8 firme și o instituție publică).

Omul de afaceri Radu Judele este fiul fostului șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Radu Judele Jr., este fost consilier judeţean în Botoșani şi fost administrator public al judeţului Botoşani, mai notează jurnaliștii de la 2mnews.ro.

 

3 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Aici e și baronul prieteni la nevoie sa ajută!!!!Govor Mircea !!! Căutați bine !!!

  2. Eroii nopții zi-lumină Răspunde

    No gata, ce binye. Avem deja motiv sa nu se respecte termenul! Ca doar nu o sa lucre de acolo, inchis fiind????

  3. ion Răspunde

    Si in SM cati bani s-au scurs … ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.