Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Expo Construct & Casa Verde se întoarce. Trei zile de expoziții la Satu Mare

În perioada 13-15 octombrie 2023, Satu Mare găzduiește cea de-a treia ediție Expo Construct & Casa Verde, eveniment organizat de SkyLine Events, sub egida Expo Industry Satu Mare.

La ediția curentă, noi companii din Satu Mare vor prezenta și promova tehnologii, echipamente, acoperișuri, materiale de construcții, termopan, amenajări interioare și exterioare, precum și decorațiuni și piscine, care au ca scop îmbinarea laturii antreprenoriale cu cea ambientală și vor oferi diferite oportunități expozanților de a interacționa direct cu potențialii clienți.

În această ediție, ne propunem să promovăm și să evidențiem cele mai performante servicii, produse și oferte din industria construcțiilor și a conceptului de Casă Verde. De asemenea, interesul nostru este de a promova conceptul de Energie Regenerabilă, Casa Verde, Casa Smart, Pompe de căldura și răcire, Aer și apă”, spune Bura-Maksay István-Péter, organizator principal.

Programele de la Expo Construct & Casa Vede se vor desfășura în cele 3 zile, din 13 până pe 15 octombrie, între orele 13.00-20.00.

Ce aduce Expo Construct & Casa Verde?

Timp de 3 zile, în cadrul expoziției, va fi amenajată și zona Expo Jobs – Bursa locurilor de muncă, deoarece, așa cum v-ați obișnuit deja Expo Industry încurajează și promovează mereu oportunitățile atât pentru companii, cât și pentru public, de a face cât mai vizibile ofertele de pe piața muncii, promovând locurile de muncă disponibile și facilitând recrutarea directă. Expo Jobs se va desfășura în fiecare zi între orele 14.00-20.00.

Vineri, 13 octombrie, între orele 13.00-17.00 se va desfășura și conferința Energie Verde & Smart Home, unde vor fi dezbătute subiecte și teme de actualitate din domeniu, cu specialiști invitați.

Apoi, după-mesele și serile celor 3 zile vor fi ocupate de programe cultural-artistice, după următorul program:

Vineri între orele 18.00-20.00 vă așteptăm la DJ Party

Sâmbătă între orele 17.00-20.00 vor avea loc recitaluri și concerte cu invitați precum Dorka Kozma, Lara Pfau, Alexandra Sorian, Taisa Silaghi și Boci.

Duminică între orele 18.00-20.00 pe scenă va evolua Ansamblul Folcloric GESO.

Ca în fiecare an, evenimentul se desfășoară în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Organizator  Expo Industry Satu Mare & SkyLine Events.

Companiile interesate pot contacta pe organizatorul principal al evenimentului, pe dl. Bura-Maksay István-Péter, la numărul de telefon 0744-977-846 sau la adresa de e-mail: [email protected] pentru alte informații și detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.