Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

DOLIU. Învățătoare din Amați, rănită grav într-un accident, a decedat

DOLIU. O învățătoare din Amați, implicată într-un accident rutier ce a avut loc în primăvara acestui ani, a pierdut lupta pentru viață. 

Accidentul a avut loc în luna martie a acestui an, în localitatea Amați din județul Satu Mare. Învățătoarea, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu o ambulanță. Ea a decedat zilele trecute, la spital.

Potrivit informațiilor PortalSM, ea a fost supusă de mai multe ori unor intervenții chirurgicale, iar la un moment dat și-a revenit. Din păcate însă, a a contactat un virus în spitalul din Timișoara, virus care i-a fost fatal. Înmormântarea are loc astăzi, vineri 15 septembrie.

Învățătoarea se afla la vârsta pensionării și a fost apreciată de întreaga comunitate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!


11 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Mulțumesc că vi-ați însușit observația mea de la știrea precedentă. R.I.P.

  2. Sile Răspunde

    Se moare cu zile in spitalele din Romania, din pacate !!!!!

    • ... Răspunde

      PROSTOVANE, in luna martie a avut loc accidentul, au încărcat până acum sa o salveze

      • ... Răspunde

        Și zici că PROSTOVAN mai mare CA ȘI TINE NICI NU ESTE? Că nu ești în stare nici măcar de un nick propriu și scrii comentarii noptea ca hoții folosind nick-ul altora? 😱😰🤢 Am zis că nu reacționez dar ce e mult e mult!

  3. i luv romanistan Răspunde

    Daca nu esti bolnav te duce la spital sa te imbolnavesti si sa mori, pentru asta platim asigurare de sanatate, dar noi suntem fraieri, populatia cu care gu(ver)noaiele fac ce vor fara consecinte

    • ... Răspunde

      Ești la fel de prost ca și sile. In luna martie a avut loc accidentul, a fost în coma până acum, au încercat să-i salveze viața atâtea luni

      • ... Răspunde

        Este mai mult decât strigător la cer ca tu ca și învățătoare să lucrezi și să servești societatea din care faci parte apoi când ar veni pensia mai mult decât meritată sistemul de elimină. Ce economie faină s-a făcut la bugetul asigurărilor sociale? Și câte astfel de cazuri sunt! În rest îl compătimesc pe ăsta care mă plagiază. Când va ajunge și el/ea la spital va fi servit la fel. De ce? Pentru că altceva nu sunt în stare, de aia!

        • Gheorghe Răspunde

          PROSTOVANE, nimeni nu a eliminat-o. Ea singură a intrat cu mașina în ambulanță

          • ...

            PROSTOVANUL PROSTOVANILOR. Un lucru este accidentul. Infectarea cu ce a prins intraspitalicesc la Timișoara și care a dat-o gata definitiv iar e alt lucru! Pentru că am înțeles că înainte de asta erau șanse să fie mai bine. Stai în banca ta și rumegă vită de berbec ce ești. Cine ești tu BLACK HOLE să decizi cine are dreptul și cine nu la tratament adecvat?

  4. Tabu Răspunde

    rumâníe (iobăgie) s. f., art. rumânía, g.-d. rumâníi, art. rumâníei.

  5. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bai, da un trogher n-ar provoca accident, si apoi sa moara. Numai oamenii de bine, copii cuminti, stalpi a comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.