Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Adrian Cozma, mesaj la deschiderea noului an școlar: ,,Educația copiilor e pe primul loc!”

Adrian Cozma a transmis, luni, 11 septembrie, un mesaj cu ocazia deschiderii noului an școlar. ,,Educația copiilor e pe primul loc!”, a transmis deputatul sătmărean.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Cu bucurie particip la deschiderea anului școlar și cu aceleași gânduri pe care le transmit cu fiecare ocazie. Școala și educația copiilor ne poate asigura un viitor mai bun, mai prosper. E cea mai sigură investiție. Țările care au investit în educația tinerilor sunt cele mai avansate din toate punctele de vedere. Învățarea unei meserii e cheia pentru viitorul oricărui copil și e un îndemn pentru noi toți, ca să ne educăm copiii și să-i stimulăm în a-și pregăti un viitor bun. Mult succes tuturor!”


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Cetatran Răspunde

    Educați ca tine ? La forestier?

    • Adi Răspunde

      Doar emitente cenușii are domnul Cosma în jurul lui , exemplu domnul Romeo pop , exlelenta sa domnul Beny × 2 , plus academicienii din teritoriu .

  2. xyz Răspunde

    Nu se pot abtine sa nu bage politicul in evenimente de genu`. Copiii prezenti habar nu au cine e omu` asta. E anul 2023 si inca nu am invatat nimic.

  3. Tudor Răspunde

    E de mirare ca individul cu mama de etnie maghiara n-a menționat iar nimic de unguri după cum ii e obiceiul. Doar-doar își va mai domoli complexul ca provine dintr-o familie mixtă.

  4. Loop Răspunde

    ADRIAN COSMA VIITORUL PRIMAR AL ORAȘULUI SATU MARE!!! DOAMNE AJUTA!!!

    • Tabu Răspunde

      Da sa fie primar. Pentru el nu e o noutate sa schimbe partidul , de data asta la UDMR..

    • Pool Răspunde

      Ce glumă idioată ai scos!
      Păcăliciul ăsta maxim o să miroase beșina primarului din poziția lui Gyarfas, adică viceprimar!
      penele nu mai există la Satu Mare, de când a fost luat cu japca de către pedelei!!

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Adrian asta ii ca un clovn. Serios, il baga cineva in seama ??? Eu ma uit la stiri cu el, sa rad de comentarii :)))))

  6. Dragos Răspunde

    retardatul de serviciu

  7. Mitică Răspunde

    Măi petricanie,nu te da in stambă, că ești un ciurli burli față de el ! Ce-ai făcut în viața ta de îți permiți să-ți dai cu părerea?

  8. Gigi Răspunde

    Un sondaj pe o scară de la 1 -10 cât i-ar acorda sătmărenii încredere deputatului Cozma din postura de primar, președinte de CJ, să îi văd pe toți atârnătorii de serviciu dacă au curajul să facă acest sondaj online!?

  9. c-block Răspunde

    Eu zic așa. Deputatul îi îndeamnă pe copiii să învețe cât mai bine. Rezultatul poate fi numai faptul că se va scădea concurența pe post pentru mandat nou pentru că un om cu carte și cu o meserie bine aleasă și învățată nu se afundă în mocirla politică. Acolo e locul frustraților semianalfabeți doar scriptic alfabetizați (a se citi totuși nu strică dacă au zece clase că barem votează legi) dar nerealizați profesional.😲😱😰 Numai cei cu bacul luat la “fefe” se aruncă cu capul înainte în așa ceva. Deci copiii învățați! Dacă luați 5 veți fi tocmai buni de politicieni, dar de luați ceva mai mult Harvard sau în cel mai rău caz Goldiș scrie pe voi.

  10. radica2 Răspunde

    de aia ati taiat de la educatie? :)))) cat de penibili sunteti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.