Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Tragedia din Satu Mare. Natalia și Norbert, transferați la alte spitale. Nu au putut fi salvați

Tragedia din Satu Mare. Natalia și Norbert, tinerii decedați weekendul trecut într-un accident rutier, au fost transferați la alte spitale, însă, din păcate, nu au putut fi salvați. Cei doi se aflau pe o motocicletă atunci când s-au izbit violent de un autoturism.

Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă după-masa, 9 septembrie, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Norbert, în vârstă de 20 de ani, conducătorul motocicletei, a intrat într-un autoturism și a fost rănit grav în urma impactului. Răni grave a suferit și Natalia, o tânără de 18 ani, pasageră pe aceeași motocicletă. Ambii au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, după care au fost transferați la spitalele din Oradea, respectiv Baia Mare. Din păcate, cei doi nu au mai putut fi salvați.

,,Sâmbătă, 9 septembrie, în jurul orei 17.56, a sosit la Unitatea de Primire Urgențe o tânără de 18 ani, victima unui accident rutier, cu politraumatisme multiple, și a fost imediat dusă în blocul operator, după care a fost internată pe secția de terapie intensivă. Ziua următoare, duminică, în data de 10 septembrie, la ora 15.30, a fost transferată la Oradea. Tot sâmbătă, la aproximativ 15 minute de la sosirea tinerei, a fost adus un tânăr de 20 de ani, victimă a aceluiași accident rutier, cu politraumatisme multiple, inclusiv traumatism cranio-cereberal masiv, iar acesta a fost transferat la neurochirurgie în Baia Mare”, au transmis, pentru PortalSM, reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Cei doi erau iubiți, tânăra fiind elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    DOMNIA ȘI PROSTIA NU RĂMÂNE NEPLATITA… DIN PĂCATE A MURIT ȘI O PERSOANĂ NEVINOVATA NU DOAR IDIOTUL ÎNCREZUT CU MOTOCICLETA!!!

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Doamne fereste….Saraca fata 🙁

  3. satmarean Răspunde

    Baaaa! Jigodiile aveau rucsacul plin de droguri. Ii facem eroi acum?

    • S Răspunde

      Tacere suspecta din partea autoritatiilor. Acum dupa accident toata lumea stia ca era dealer si ca nu avea carnet de conducere pentru acest tip de motocicleta. Si ce comunica politia ? Ca muribundului i s-a recoltat sange pentru stabilirea alcoolemiei. Nici un cuvant de lipsa permisului, de droguri, de camerele de supraveghere pe care putea fi depistat din timp conducand ca un nebun. Uitativa chiar in imagini, in dreptul accidentuli se vad urmele unui recent concurs de driftinguri recent,s-au luat masuri ?

      • România reală Răspunde

        Și dacă te uiți bine în poze vezi că motocicleta a intrat în spatele autovehiculului deci după mine nici nu poate fi vorba de faptul celălalt i-a tăiat calea. că atunci intri lateral în celălalt, nu? Asta se putea preveni. De aia are fiecare familie. Se aude unde trebuie? Alo! Măcar ceilalți care vă știți sau vă simțiți vizați băgați asta la cap! Decât să moară așa din prostie nu mai bine încasează o palmă de trezire? Apoi se supără dar totuși trăiește.

  4. ... Răspunde

    Macar daca ar fi supravietuit ea pentru mine, ca sa nu fiu singur

  5. vadimT Răspunde

    ce cauta politia in rucsac`? cred ca era urmarit de mult, se aduneau probe

    • 😱😱😱 Răspunde

      Un act de identitate? Că vorba aia de la el sau ea în ce stare erau nu puteai să afli mare lucru. Apoi tot tu vii și spui că nu a fost identificat și cum a fost atunci internat? Sincer te doare când debitezi asemenea inepții?

  6. Irina Răspunde

    De ce saptamana trecuta cand un batran a condus rupt de beat un scuter in Supur nu s-a spus adevarul, ca era rupt de beat si ca traumele suferite erau netratabile!?s-a omis un aspect destul de important, zic eu, ca baise..politia a tacut mac..spitalul iar nu a comunicat nimic legat de alcoolemie..se incearca musamalizarea drogurilor/alcoolului pe strazi cumva?!…bauti, drogati pe 2 roti nu ai cum sa ajungi bine, si nu sunt o experta sa realizez asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.