Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Doi elevi din Satu Mare au găsit un portofel cu bani și l-au predat poliției

Doi elevi din Satu Mare au găsit un portofel cu bani și acte într-un parc din municipiu. Cei doi s-au prezentat imediat la sediul Poliției Satu Mare și au predat portofelul oamenilor legii.

Ce spune poliția:

,,La data de 21 septembrie, la sediul Poliției Satu Mare s-au prezentat doi minori, elevi ai unei instituții de învățământ, înmânând polițiștilor un portmoneu, pe care l-au găsit într-un parc din municipiu. Întrucât în portmoneu se aflau suma de 201,60 lei, precum și acte de identitate și alte înscrisuri, polițiștii au efectuat de îndată verificările care s-au impus, în vederea identificării proprietarului.

În cursul aceleiași zile, bunurile au fost restituite persoanei care le pierduse. Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare adresează felicitări celor doi minori, pentru spiritul civic și moralitatea de care au dat dovadă”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Daca nu era Poliția cui predau găsitorii portmoneul?
    Ce ridicol să pui fotografie cu fața găsitorului blurată din care să se vadă doar vajnicii polițiștii.
    Mare articol, mare realizare.

    • 😱😱😱 Răspunde

      Sunt minori. Ce e asa greu de priceput? Si daca gasesti ceva te duci la politie si predai ce ai gasit. Doar nu te astepti sa te lovesti toata ziua de politisti pe strada ca atunci imediat vei urla ca am devenit stat politienesc. Nu stii unde este cea mai apropiata sectie de politie? Pai atunci suna in cel mai rau caz la 112 si ti se va spune unde si ce. Ca si cum ai fi un adult care gandeste logic. Uite copiii astia s-au descurcat deci se poate numai sa vrei! Acum ai priceput?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.