Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Omagiu adus Nataliei, tânăra moartă în accidentul de motocicletă: lumânări, flori și fotografii

Banca liceului, care a rămas goală în urma trecerii în neființă a Nataliei, tânăra moartă în accidentul de motocicletă, a fost transformată într-un mic altar în amintirea ei. În prima zi de școală, colegii au aprins lumânări, au pus un tablou cu fotografia ei și o floare.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar, colegii Nataliei au ținut, de asemenea, un moment de reculegere. Tânăra avea 18 ani și se afla pe motocicleta condusă de iubitul ei, în vârstă de 20 de ani, în geanta căruia au fost găsite droguri.

Natalia era elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu din municipiul Satu Mare.

Tânărul a fost transferat la spitalul din Baia Mare, iar tânăra la spitalul din Oradea, amândoi în stare grave. Niciunul nu a supraviețuit, din nefericire.

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

 

2 comentarii

  1. mih Răspunde

    motocicleta>moarte pe doua roti.

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Saraca fata frumoasa 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.