Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Percheziții DIICOT, astăzi, la Satu Mare la 16 domicilii! Vizați, traficanții de droguri

Percheziții DIICOT, astăzi, la Satu Mare la 16 domicilii! Vizați, traficanții de droguri. La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, efectuează 16 percheziții domiciliare, în județele Satu Mare și Bihor, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, 14 persoane ar fi deținut, în vederea consumului și ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, 3 – CMC (cunoscut sub denumirea cristal).

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare vor fi conduse mai multe persoane, în vederea audierii.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

7 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    In articol scrie “detinere FARA DREPT, de droguri de mare risc”, acuma intreb si eu, exista situatii cand e permisa detinerea de droguri?

  2. y Răspunde

    Nyami nyami!
    Ebből én is kérek!

  3. Garbuz Răspunde

    Mai Ystfanule cu cine dracu vorbesti in pasareasca ta de huni migratori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.