Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

Sătmăreanul a obținut un ”permis de conducere” în 6 zile. Apoi s-a întâlnit cu polițiștii

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean român după ce la controlul de frontieră s-a constatat că permisul de conducere prezentat era fals.

Luni, 25 septembrie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieșire din România un cetățean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Satu Mare. Tânărul conducea un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Slovacia.

La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităților din R. Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că el este convins că documentul său este unul autentic, întrucât în 2018 a fost în Ucraina unde, timp de șase zile a urmat cursurile unei școli de șoferi, la final obținând permisul de conducere pe care l-a prezentat la control în PTF Petea. Însă, în urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră sătmăreni au aflat că anul trecut tânărul a fost condamnat – primind o pedeapsă cu suspendare – tocmai pentru conducere fără permis.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mnoah, ce vă mai mirați? Doar nu era să nu profite de ocazie dacă tot era la promoție???? Vorba aia de pe vremea împușcatului odios că ce se bagă – permis, de care vrei!?!? Doamne câți idioți mai pot fi! Și când mă gândesc că unul așa a condus 5 ani prin UE până să vină acasă și să fie prins! Tot e bun la ceva că nu suntem în Schengen! 😲😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.