Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Localitate din Satu Mare, terorizată de o bandă de hoți. ,,Acționează de 3 ani, nimeni nu face nimic!”

Localitate din Satu Mare, terorizată de o bandă de hoți. ,,Acționează de trei ani, iar nimeni nu face nimic!”, a spus un localnic pentru PortalSM.

Este vorba de localitatea Pomi din județul Satu Mare, acolo unde, de mai mulți ani, acționează o bandă de infractori, spune un localnic, iar nimeni nu face nimic. ,,Am sunat de mai multe ori la 112, dar hoții revin de fiecare dată”, spune sătmăreanul. El spune că indivizii și-au făcut apariția și în această săptămână, în noaptea de luni spre marți. ,,Credem că vor acționa din nou”, spune acesta.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de sătmărean:

,,Locuiesc în Pomi, județul Satu Mare și din păcate ne confruntăm cu o serie de furturi pe raza localității noastre, mai exact o bandă de infractori acționează de vreo trei ani fără ca nimeni să facă nimic. Anul trecut ne-a fost furat aparatul de gard electric. Am sunat la 112, au venit polițiștii și nimic. În noaptea de luni spre marți, adică între 25 și 26 luna în curs, din nou și-au făcut apariția hoții. Am sunat la 112, au venit, nu au luat amprente și credem că din nou nu se va întâmpla nimic”, a spus sătmăreanul, pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. ioni Răspunde

    Cine să facă ceva? uitați-vă la unele echipaje, ce brățări, inele, frizuri, aere au, nu mai avem poliția de cîndva, ascum sunt niște salariați care așteaptă pensia.

  2. Satmarean Răspunde

    Așa este. Stau și ma uit pe strada unde locuiesc cate nereguli sunt zilnic ( str. Petru Bran). La ora la care se duc copiii la scoala și se iau de la școală sunt zeci de blocaje pt ca părinții ( majoritatea mămici) nu au habar sa parcheze . Dacă ar putea ar întra cu masina pana în clasa. Dar politia nu vede nimic. S-au făcut marcaje ca sa se parcheze paralel cu trotuarul dar toată lumea parchează perpendicular pe trotuar ocupând jumătate din carosabil ( în fata blocului.13 p-ta 25 octombrie). S-a marcat locul unde nu este voie sa se parcheze. Dar degeaba. Toată lumea parchează. Politia este în vecini. Trec pe lângă aceste nereguli facandu-se ca nu vad. Si daca suni la 112 ca ti-au blocat accesul se sipara ca-i deranjezi. Este plin de domnișoare ( frumoase nu zic nu) dar care sunt preocupate doar de gene false și unghii lungi. Si mai au și chef de harta dacă ai o alta părere decât a lor. Zilnic trec pe aici dar nu vad nu aud. Astea o sa ne apere noaptea pe strada ? Nu le vad decât în mașini. Pe nimeni nu mai interesează sa se respecte legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.