Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Poliția Satu Mare răspunde: Avem în dotare două aparate Drug Test

Poliția Satu Mare răspunde, după ce Sindicatul Europol a publicat un mesaj prin care a anunțat că la nivelul Biroului Rutier Satu Mare nu există niciun aparat de tip drug test: ,,Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare are în dotare două aparate Drug Test”, a informat IPJ Satu Mare.

Concret, reprezentanții Sindicatului Europol au afirmat că polițiștii din Satu Mare sunt nevoiți să își dea seama „ochiometric” dacă un șofer se află sub influența substanțelor psihoactive, asta pentru că nu dispun de aparate Drug Test. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a răspuns, subliniind că ,,polițiștii au în dotare teste rapide pentru depistarea substanțelor psihoactive în organism”.

Redăm, mai jos, răspunsul IPJ Satu Mare:

,,Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare are în dotare 2 aparate Drug Test. La solicitarea oricăreia dintre structurile inspectoratului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier acordă sprijin, prin deplasarea cu acest tip de aparate drugtest, la fața locului. Polițiștii au în dotare teste rapide pentru depistarea substanțelor psihoactive în organism, pe care le folosesc la activități”.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Acuma chiar se coboara conducerea IPJ la a scoate pietrele aruncate in lac de alde europol? Nu e clar ca aia is doar scandalagii, care musai sa iasa pe sticla zilnic, sa justifice cumva cheltuirea cotizatiilor adunate de la fazani?

  2. Lili Răspunde

    Nu stiu cum isi permite un sindicat sa isi dea cu parerea despre circumstantele accidentului si sa furnizeze presei “informatii”. Se vede clar ca El Prezidente provine de la Satu Mare si acum se baga in seama sa arate membrilor ca “se bate” pentru ei. Prosteala ieftina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.