Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Revine pandemia? 7.000 de cazuri noi de Covid-19 într-o săptămână

Revine pandemia? Au fost înregistrate peste 7.000 de cazuri de infectare într-o singură săptămână.

Un număr de 7.171 de cazuri noi de COVID și 14 decese au fost înregistrate săptămâna trecută în România, potrivit buletinului publicat marți de Ministerul Sănătății. În județul Satu Mare au fost înregistrate 7 cazuri în ultima săptămână.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 în prezent este de 698. De asemenea, la ATI, sunt internate 47 persoane, dintre 27 sunt nevaccinate.

Din totalul pacienților internați în prezent, 133 sunt minori, 130 fiind internați în secții și 3 în ATI. Începând de la mijlocul lunii iulie, numărul de infectări a crescut în fiecare săptămână, iar în ultimele trei săptămâni într-un ritm rapid.

13 comentarii

  1. Pamant Răspunde

    Serios…iar incepeti sa prostiti lumea…dar cine va mai crede…

  2. K9 Răspunde

    Pandalia poate revine poate nu dar revine propaganda si ingrozirea populatiei cu raportarile

  3. Irimuș Răspunde

    Nu e de joacă. Ar trebui vaccinata lumea

    • Altu Răspunde

      @Irimus, vaccinează -te,ce stai pe gânduri și nu purta altora de grijă. După miliarde de vaccinuri, totuși virusul zburdă pe câmpii. Nu ai un semn de întrebare?Nu ai, că ești vaccinat.

      • @Altu Răspunde

        @Altu, nu ai cui să spui asta. Are mintea preformatată. Prin definiție și comportament (de fapt s-a și dovedit) minunea asta spike nu este vaccin ci o mișculație care forțează organismul să producă un răspuns când este inserat. Că de aia și are efect așa scurt. Plus că acel oronavirus tot prin definiție este ceva care reacționează foarte rapid la impulsurile exterioare, drept urmare tot timpul se modifică. În altă ordine de idee nu crezi că dacă acest produs spike era chiar un vaccin și care să zicem avea efect pentru eradicarea acestei panprobleme globale atunci tanti aia Karako, adică unguroaiaca aia care a fost dată afară de peste tot la ea în țară și e un fel de oaie neagră a meseriei, deci tanti asta dacă chiar era inventatoarea rezolvării problemei demult dar demult era nominalizată la premiul Nobel pentru medicină??? Că uite nici pomeneală de așa ceva!! Îți recomand să nu-ți complici viața să combați prostiile din capul altora. Asta din simplul motiv că nu au obiceiul să gândească ei preferă, să primească totul gata servit, predigerat. Așa e mai ușor de înghițit, creierul unineuronal nu mai obosește și nici nu suferă de reflux gastric ca și rumegătoarele.

      • Dr G Răspunde

        Ce gandire mediocra ai…
        Virusul este la a 57 a varianta….de aceea vaccinul nu este eficient pt stoparea raspandirii.Daca la inceput se va cinau toti nu ar fi facut atatea mutatii ,variante.
        Si nu e joaca….un prieten tanar si sanatos din germania ,care a trecut prin covid acum un an ,luna trecuta a luat noua varianta: durere de cap ,gât ,ingrosarea sangelui ,tensiune ,i a puscat un vas de sange in ochi ,de a arătat ca un zombi…..bine ca nu in inima sau creier…..

    • Irimuș Răspunde

      Mai ales împotriva prostiei. Că din ce se pare este foarte contagios. Oare se transmite și online? Că dacă da închid și netul!

  4. UnUSR PLUS (căcat) Răspunde

    Corect. Lumea vaccinată și tu împușcat.ce zici?

  5. Pamant Răspunde

    Eu cred ca razboiul lui Putin e pe terminate si cu ceva trebuie sa tampeasca lumea…aduceti-va aminte cand a inceput Putin razboiul s-a uitat de ,,covrig,, a ramas doar gaura…:)

  6. Maci Laci Răspunde

    AȘA SE PARE CĂ RĂZBOIUL E PE TERMINATE…. ACUM ÎNCEP CU EXTERMINAREA POPULAȚIEI PRIN VACCINARE CU VACCINURILE ALEA CU OTRAVĂ!!!!

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Care pandemie? Aia inventata? Sau ati vrut sa ziceti sezonul virozelor. Nu a existat niciodata pandemia lui Calache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.