Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Revoltător. Un individ s-a autosatisfăcut în Piața de Vechituri. Sătmăreancă: ,,Alăptam și se uita la mine”

Revoltător. Un individ s-a autosatisfăcut în Piața de Vechituri, în timp ce se uita la o sătmăreancă ce își alăpta copilul. ,,Era tot timpul cu ochii pe mine”, spune femeia.

Redăm, mai jos, mesajul postat de sătmăreancă:

,,În piata de vechituri am surprins un barbat care isi satisfacea nevoile, cu mana bagata prin buzunar, in plina zi, in plina aglomeratie. Ce mi-a atras atentia a fost faptul ca m-a fixat vizual in timp ce statea la rand la placinte, si in acelasi timp se uita usor panicat stanga-dreapta cu frica sa nu fie vazut, si isi scutura mana in buzunar (initial am crezut ca se joaca cu cheile/maruntii). Eu stateam la masa, alaptam din sistemul de purtare….I-a venit randul la placinte, si-a scos mana din buzunar, a vorbit cu femeia, i-a dat bani (cu mana aia), pana a fost servit a continuat. Dupa ce am iesit din starea de negare “ti se pare, ti se pare, linisteste-te” si am realizat ca el chiar asta face, mi- am schimbat pozitia sa nu il mai vad. Dupa un timp scurt il vad in alta directie, s-a retras la o masa, in colt, continua, cu ochii tot la mine, peste oamenii care erau intre noi…I-am intors iar spatele, insa apoi l-am vazut la tasnitoarea de apa de langa, cum isi spala mana (doar acea mana) superficial. Apoi s-a asezat la masa unde mai erau cativa barbati si a dat mana cu ei… Ca o paranteză, am fost insosita de familie si de mai multi copii, nu am reactionat in niciun fel”, a spus sătmăreanca.

9 comentarii

  1. eu Răspunde

    si-a facut-o cu mana lui…..

  2. Marius Groza Răspunde

    Era un USR-ist

  3. HBC Răspunde

    Era din AUR. O cunosc demult.

  4. Norick Răspunde

    ASTEA SUNT PURE FABULAȚII DE FEMEIE ÎN CĂLDURI…

  5. Altu Răspunde

    Doamna își schimba poziția să nu îl vadă și tot îl vedea. Și avea omul buzunarul găurit, fara chiloți,sau și ăia găuriți. Plus că omul avea anumite preocupări dar își menținea și erecția. Precis sunt obsedați din ăștia,dar doamna respectiva cred că exagerează.

  6. Andrei Pasca Răspunde

    Dacă vrea sa alăpteze linistita sa stea acasă.

  7. Oare Răspunde

    Poate dn-l. avea parkinson și dn-a nu cunoaște cu ce se manifestă acestă boală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.