Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Satu Mare, printre județele unde nicio școală nu mai are toaleta în curte

Satu Mare se numără printre cele patru județe din România care nu mai au nicio școală cu toaleta în curte, titrează defapt.ro.

Potrivit sursei citate, Bihor, Satu Mare, Timiș și Cluj sunt județele unde nici o școală nu mai are toaleta în curte. În schimb, în restul țării ar mai fi peste 200 de școli cu toaleta în curte. Doar în Dolj ar fi 22 de astfel de unități școlare.

„Din câteva mii au rămas 200, 200 şi un pic şi urmează ca printr-o linie dedicată de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene să finalizăm şi această chestiune. Ea ţine de autorităţile publice locale”, a afirmat, în iunie, ministrul Educației, Ligia Deca.

Vaslui este județul din România care domină la capitolul toaletelor în curtea instituției. Acolo, nu mai puțin de 111 unități școlare mai au încă wc-uri în curte, arăta, în iulie 2023, postul B1 TV.

 

4 comentarii

  1. K9 Răspunde

    La crucisor a fost cineva?

    • peda Răspunde

      Uraaa! Important este ca în rapoartele bombastice fabricate din birou totul să fie roz. Tu în care țară trăiești? Tu nu știi că am fost în stare să reabilităm școli pe bani europeni dar școala nu are copiii și este închisă de un deceniu? Bine nu e poveste nouă. Este vorba de Huta Certeze. Dar sunt sigur că dacă săpăm mai găsim și altele. Școala aproape reabilitată stă de mai bine de 10 ani goală! Așa cheltuim noi cu cap banii. Dar nu mă mir, Certeze ca localitate este goală, doar în august se mai animează zona pentru scurtă vreme. Iar copiii mulți originari de acolo fac școala afară, unii și româna de abia o mai rup.

  2. i luv romanistan Răspunde

    romanul prost este un popor tare, rezista la orice footai din partea gu(ver)noaielor, va tin astia in evul mediu ba oameni buni!! “din somnul cel de moarte” va treziti vreodata?????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.