PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tragedia din Satu Mare. Natalia și Norbert, transferați la alte spitale. Nu au putut fi salvați

Tragedia din Satu Mare. Natalia și Norbert, tinerii decedați weekendul trecut într-un accident rutier, au fost transferați la alte spitale, însă, din păcate, nu au putut fi salvați. Cei doi se aflau pe o motocicletă atunci când s-au izbit violent de un autoturism.

Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă după-masa, 9 septembrie, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Norbert, în vârstă de 20 de ani, conducătorul motocicletei, a intrat într-un autoturism și a fost rănit grav în urma impactului. Răni grave a suferit și Natalia, o tânără de 18 ani, pasageră pe aceeași motocicletă. Ambii au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, după care au fost transferați la spitalele din Oradea, respectiv Baia Mare. Din păcate, cei doi nu au mai putut fi salvați.

,,Sâmbătă, 9 septembrie, în jurul orei 17.56, a sosit la Unitatea de Primire Urgențe o tânără de 18 ani, victima unui accident rutier, cu politraumatisme multiple, și a fost imediat dusă în blocul operator, după care a fost internată pe secția de terapie intensivă. Ziua următoare, duminică, în data de 10 septembrie, la ora 15.30, a fost transferată la Oradea. Tot sâmbătă, la aproximativ 15 minute de la sosirea tinerei, a fost adus un tânăr de 20 de ani, victimă a aceluiași accident rutier, cu politraumatisme multiple, inclusiv traumatism cranio-cereberal masiv, iar acesta a fost transferat la neurochirurgie în Baia Mare”, au transmis, pentru PortalSM, reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Cei doi erau iubiți, tânăra fiind elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.


CITEȘTE ȘI: