Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

TRAGEDIE. Mama (46 ani) spulberată pe drumul Satu Mare-Baia Mare a lăsat multă suferință în urmă

Femeia spulberată pe drumul Satu Mare-Baia Mare, în această dimineață, a lăsat multă suferință în urmă. Ea este mama a două fete, iar dimineață, în jurul orei 5.30, se întrepta către autobuzul care o ducea la serviciu, atunci când a fost spulberată de o mașină. 

Șoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Azi, 26 septembrie, la ora 05.15, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în localitatea Săbișa, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 30 de ani din Seini, se afla la volanul unui autoturism condus dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul pietonului de 46 de ani din Săbișa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În zona producerii evenimentului, traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Victima a fost o persoană apreciată de cei care au cunoscut-o și mult iubită de familie. Aceștia au publicat mesaje în care deplâng trecerea prematură în neființă a acesteia.

„Drum bun printre îngeri colega noastră dragă Alina Fericean! Ai plecat mult prea devreme și prea brusc dintre noi! Îți vom păstra în suflet recunoștință pt tot ceea ce am reușit să clădim împreună zi de zi atât cât ne- am cunoscut și am muncit împreună!

„Am rămas singura… Dumnezeu sa te odihneasca, scumpa mea sora! Dragostea mea te va urma oriunde te-ai afla!”

„Drum lin spre cer iubita mea soție. O sa te iubim mereu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.