Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Un angajat al Primăriei Satu Mare a murit! A fost un profesionist și un coleg de nădejde

Răzvan Rareș Teodorescu, consilier în cadrul Serviciului Urbanism și Dezvoltare Urbană, a trecut la cele veșnice. A fost un profesionist în domeniul său și un coleg de nădejde.

Primăria municipiului Satu Mare transmite un gând de alinare pentru familiei și celor apropiați.

Suntem profund întristați de vestea trecerii în eternitate a celui care a fost colegul nostru, Răzvan Rareș Teodorescu, consilier în cadrul Serviciului Urbanism și Dezvoltare Urbană, un profesionist căruia îi vom simți lipsa, un om cu un suflet frumos care a părăsit această lume mult prea repede. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea și colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare”, transmite Primăria Satu Mare.

19 comentarii

  1. Godoroja Răspunde

    Daca era angajat al… habar n-am… SC Pneuri&Cauciucuri srl, de exemplu, mai scria cineva la gazeta de el?
    non-stire, ne doare fix in pix unde lucra raposatul.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Specialii sunt speciali. Și când trec la cele veșnice trebuie s[ aib[ alt regim. Nu oricine ajunge special. Restul mucles și marș la lucru. “România lucrului bine făcut”. Asta doar pentru unii. 😱😰 Totusi R.I.P.

    • 💩💩💩 Răspunde

      N-ai înțeles!
      Dacă mai este vre-unul căruia i-a ținut blocat vre-un dosar, să poată să-i aducă “omagii”!
      Dumnezeu să-l ierte, că are ce ierta!

  2. cetatean Răspunde

    cu sau fara el, la fel de greu va merge orice la primarie.

    • Pistike Răspunde

      Din păcate, la serviciu nimeni nu este de neînlocuit, indiferent de poziția pe care o ocupă!
      Dar ÎN FAMILIE rămâne un gol imens, după fiecare plecare, mai ales una așa subită!

      Mulți își neglijează familiile din cauza serviciului și își dau seama abia când este prea târziu …

  3. Porcar SM Răspunde

    Mari pulalai sunteti si voi care ati comentat asa aiurea pe acest subiect…. credeti ca raposatul a cerut sa se scrie despre el dupa ce va muri?!
    Portalul este un site de nimic, 0 barat. Oare a cerut permisiunea familiei sa faca o stiire de clickbait dintr-o asemenea tragedie?

  4. Dan Răspunde

    Ați ratat unica ocazie să vă abțineți de la comentarii idioate. Păcat. Mă gândesc că dumneavoastră sunteți stâlpi ai societății, adevărate elite, atâta vreme cât aveți timp să faceți comentarii gratuite și fără sens. Că nu are nici o noimă că a fost făcută o știre din evenimentul acesta nefericit se poate să fie adevărat, dar comentariile dumnevoastră cu siguranță nu-și au sensul.

    • Dan Răspunde

      Și mă gândesc că eu sunt Demiurgul autoproclamat al etologilor, eu stabilesc normele. Probabil este foarte neceasr ca alții să-și dea seama de greșelile lor comportamentale. Cel bine ar fi dacă aș putea face ca pe vremuri ca să le dau cu liniarul peste palmă! Oare mă bagă cineva în seamă sau doar eu mă cred așa perfectissimo?

    • 💩💩💩 Răspunde

      @Dan: dacă ai fost coleg cu răposatul sau lucrezi tot în slujba cetățeanului, ia aminte!
      Fă-ți datoria fără să ții cont de grosimea plicului cu atenții indiferent de dosarul cui te ocupi, că Dumnezeu nu bate cu bota!

      • Dan Răspunde

        Întâmplarea face că lucrez în privat și mă lovesc zilnic de impotența sistemului de a funcționa măcar cu bunul simț de a încerca măcar să fie în slujba cetățenilor, a comunității. Dar mă gândeam cu ce te încălzește pe tine și pe celălalt @Dan că dansați pe mormântul cuiva sau că aruncați cuvinte de ocară? S-a schimbat sistemul odată cu comentariile voastre? Lumea este mai bună? Vorbiți vorbe de unul-altul, dar când vine vremea pe domeniile dumnevoastră îi ardeți pe care cum îi prindeți cu 2-3 lei.

        • 💩💩💩 Răspunde

          Nu mă bucură deloc ce a pățit, Doamne ferește! Dimpotrivă!
          Mi-a adus anumite prejudicii, mai demult dar l-am iertat!
          Dar, în imperfecțiunea mea omenească sunt blestemat să nu uit.
          Dumnezeu să-l odihnească!

        • Dan Răspunde

          Auzi tu @Dan tu ai o problemă foarte-foarte serioasă de a înțelege un text simplu și mai ales nu înțeleg în existența ta mera înțepar că ce înseamnă ironia. Și vezi că totul a fost provocat de postarea ta. De unde tragi tu concluzia că eu de exemplu aș avea plăcerea că aș dansa pe …. altuia? Sau unde ai găsit tu cuvinte de ocară???? Tu ocupă-te mai bine dar grabnic de problemele tale ca din ce se pare ai destule. Nimeni nu a cerut să fii avocatul cuiva. Așa că comportă-te ca atare că las-o baltă. Nimeni nu dansează pe nimic dar tot așa majoritatea nu pricep reacția ta. Te-at trezit și tu să faci la alții morală, tu muncitor în trei schimburi la Drexi???? Hai lasă.

          • Dan

            Ți-ai lustruit paloșul când ai scris comentariul acesta, Spânule? Vezi că-ți crește păr în palmă! Mă gândesc că ai intrat matale în schimbul 3 având în vedere ora răspunsului tău. Dar probabil că ăla este nivelul, având în vedere că te-ai găsit dumneata să critici o simplă observație cum că nu era locul, momentul pentru niște comentarii haine indiferent despre cine era vorba in articol. Probabil că într-un colectiv atât de numeros ca cel de la “Drexi”, unde îți consumi bateria telefonului urmărind mici pariuri sportive în speranța că o să-ți pună Dumnezeu mâna în cap și o să-ți permiți să-ți schimbi televizorul și poate geamul coșmeliei căreia îi spui casă, este ceva normal să aperi și poate să alimentezi răutățile astea de 2 lei. Bravo băi fecior! Până la urmă idioții nu mor niciodată, doar se schimbă. Oare te bagă cineva în seamă sau doar matele te crezi așa perfectissimo???

    • Aurora Răspunde

      Corect, Dane!

  5. Praf de stele Răspunde

    @comentatorii aiurea de mai sus:
    NIMENI nu este perfect, mai greșim cu toții, indiferent unde muncim și ce facem!
    În schimb cu toții avem puterea de a ierta greșiților noștri și de a ne împăca, în primul rând cu noi înșine, și apoi cu Dumnezeu!
    Răzvan a fost un om bun! Nu a fost perfect, dar a fost un om bun!
    A suferit enorm, dar a continuat să lupte și nu și-a pierdut speranța!
    Între timp, poate că pe unii i-a supărat, dar a și ajutat pe mulți!
    Oricum, sufletul lui acum este judecat, judecata pământească nu mai contează!
    Răutățile pe care le scoateți din voi arată doar caracterul vostru!
    Dacă puteți, spuneți o rugăciune pentru mântuirea sufletului său și veți fi și voi mântuiți!

    Odihnă veșnică, Răzvan!
    Dumnezeu să te ierte și să te odihnească-n pace!

  6. Dan Răspunde

    Dane, ai vrut tu să fii veninos și de data asta ți-a ieșit. Nu lucrez nici de departe la Drexi. Sunt privat. În continuare constat că nu ai priceput ce am spus și nici acum nu ai reușit să-mi indici unde mama mă-sii am folosit eu cuvinte de ocară. Prea ușor arunci cu invective mon chere. Mai ușurel. Dacă la tine ora 22 este o oră nepotrivită pentru comentarii află de la mine că am avut un proiect de terminat pe azi și am gătat-o la ora 21. După aia am constatat că nu te potoliseși și iar te dai în stambă. Ești viteaz din spatele monitorului dar realitatea este că stai la bandă în trei schimburi. Și da ești privat, lucrezi la un privat. Doar că este o mare diferență între a fi privat ca și mine și a lucra la privat cum e în cazul tău. Bea un pahar de apă sărată obligatoriu caldă. Să vedem dacă știi ce înseamnă asta. Și nu te umfla în pene degeaba că fiecare are nașul lui. Tu încă nu l-ai aflat. Trezirea poate fi foarte dură.

    • Dan Răspunde

      Te bagi în seama ca șnurul în unele părți întunecate, doar că matale miroși dinainte de asta. Mai era puțin și îți dădeai numele buticului unde dai copy paste și te lauzi că ai făcut dracu știe ce proiecte grandioase. Parcă te și văd cum te dai mare consultant sau proiectant pentru niște amărâte de avansuri că oricum nu ți se aprobă nimic. În existența ta patetică te observă cineva sau doar trec și calcă peste tine ca pe un 💩 ce ești? Marș în spatele monitorului! Acolo e locul celor care știu doar în teorie să facă ceva, în rest abia merg drept pe drum.

      • Dan Răspunde

        Ești agresiv și necioplit. Ești unul de la primărie care se vede amenințat în existența sa demiurgică. Nu-ți face cinste. Coboară repede printre muritori și nu alerga după pokemoni. Și da am lucrat pe un proiect mare. Deci tu marș în spatele monitrului căde acolo primești indicațiile. ești o rușine a tagmei. Faptul că ești gălăgios și agresiv nu înseamnă că aiu dreptate. Doar că îți lipsesc cei 7 ani de acasă.

  7. Sile Răspunde

    Cei care ati comentat aiurea sunteti niste nulitati.Dumnezeu nu bate cu bota..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.