Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Un oșan și-a bătut soția pentru că nu a condus bine, apoi a sechestrat-o într-o cameră

Un bărbat din Negrești-Oaș a fost acuzat de agresiune asupra soției sale, după ce acesta a agresat-o fizic și verbal nefiind mulțumit de modul în care femeia conduce.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în luna august, în jurul orei 11:30, când aflându-se la un târg din zonă, bărbatul și-a înjurat soția, fiind nemulțumit de felul în care aceasta a condus până la târg. Ulterior, în jurul orei 20:00, când au ajuns acasă, acesta a amenințat-o pe femeie cu bătaia și a închis-o într-o cameră. Femeia a reușit să scape și s-a refugiat în locuința părinților ei, situată în vecinătatea casei lor.

Ca urmare a acestor incidente, poliția a emis un ordin de protecție provizoriu la data de 01 septembrie. Femeia a luat, inițial, în considerare obținerea unui ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, dar ulterior a renunțat la această cerere, menționând că soțul ei este plecat la muncă în străinătate.

4 comentarii

  1. Szekely Răspunde

    Hát cse fel de stire estem asta?
    Nu mai poate omul se bate la femeiul ei?

  2. carcotaş Răspunde

    Corectia asta trebuie bagată in normele de instructaj. Cumea, că examinatorilor le-a plăcut.

  3. Xpert86 Răspunde

    Decat sotia sa ajunga sa omoare pe cineva sau sa il bage in spital nu mai bine sa încerce sotul sa o instruiască ca sa invete regulile de circulatie pe drumurile publice in sensul de a o inchide intr-una din camere cu carti de legislatie rutiera ca sa o invete!!!!Normal ca dupa ce sotia va termina de invatat la sala si trece examenul o scoate sa mearga si la oras!! Ar fi totusi util ca dupa sala sa isi bage sotia si putin prin tarcul din curte pentru ca o perioada sa invete ca in poligon si abia pe urma sa o lase sa iasa la oras!!!!!!!😜😜😜😜😜😜😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.