Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Unde s-a ajuns! Cadru didactic bătut în fața unei școli din județul Satu Mare

Unde s-a ajuns! Un cadru didactic a fost bătut în fața unei școli din județul Satu Mare. Agresoarea, o tânără de 26 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri, apoi a fugit.

Ce spune poliția:

,,La data de 21 septembrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de o persoană necunoscută, în fața unei școli din localitatea Hrip. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, cadru didactic al unității de învățământ respective, în timp ce se afla în fața școlii, ar fi primit mai multe lovituri de la o altă femeie.

Ulterior producerii incidentului, persoana care ar fi exercitat actele de violență a părăsit locul faptei. În urma activităților desfășurate cu operativitate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie de 26 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Irony Răspunde

    Batausul era cu prefix “Tz”?

  2. Pro Pedagog Răspunde

    Si apoi ne miram ca scoliile raman fara dascali.
    Tineretul de azi are numai drepturi si tot mai putine obligatii…
    Incep ziua cu energizante si poate si droguri si se cred zmei. Dar vai, sa nu cumva sa te uiti nici macar urat la ei, ca ai agresat psihic sufletelul lui… colaps va fi in invatamant, dar asta inseamna si colapsul societatii…

  3. Armony Răspunde

    Căutăm vinovați, deși singurul vinovat se numește ,,educația”! Ați văzut, ați auzit vreodată ca un om cu cei 7 ani de acasă, cu bun simț și civilizat să fi agresat sau omorât pe cineva? Niciodată! Părinții nu știu ce înseamnă cei 7 ani de acasă, iar profesorii refuză să educe elevii, cu pretextul că este datoria părinților! Părinții sunt și ei…în afara subiectului sau sunt în străinătate dorind să se îmbogățească, iar copiii cresc, dar fără educație și devin parcă sălbatici când ajung maturi! Urlă, zbiară, se ceartă, dar nu comunică! Trebuie introdus in scoli o oră pe săptămână de educație, bun simț, etică și dans! Dansul înseamnă atingere, eleganță, finețe, prin care copiii vor învăța să diferențieze ce înseamnă iubire și cu cât e mai dulce decât agresiunea, cearta și ura! Ce-a dovedit femeia care a lovit, decât că este sălbatică, este departe de a cunoaște comunicarea pe cale amiabilă… atacă la fel ca in junglă, dovada lipsei celor 7 ani! Când etica se va preda in scoli, iar profesorii nu vor da note de trecere agramaților ci doar note după merite, atunci vom avea parte de o societate civilizată!

  4. Ady Răspunde

    Armony-Aveti dreptate.
    Mergand pe firul apei educatiei,un profesor sau educator nu poate avea autoritate in fata elevilor dupa legile in vígoare.
    Am ajuns la o situatie stupida,ca poate copii si elevii sunt care fac ordine si disciplina in clasa.
    Si am ajuns acolo,ca pentru un copil needucat de parinti needucati,este tras la raspundere profesorul.
    Alo Inspectoratul-Cine are ochi vede si cine are urechi aude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.