Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Comună terorizată de un bărbat. Intră peste oameni în case şi fură băutura!

O comună din judeţul Satu Mare este efectiv terorizată de un bărbat cu probleme psihice care intră în casele oamenilor pentru a fura băutură. El a intrat în peste 30 de case, a fost prins de mai multe ori, însă… degeaba. Azi noapte, a intrat de trei ori în casa unui localnic. Oamenii nu mai ştiu ce să facă, au depus o serie de plângeri, însă problema a rămas în continuare.

În localitatea Dorolț, județul Satu Mare, starea de tensiune atinge cote alarmante în urma repetatelor intruziuni în casele locuitorilor. Un bărbat în vârstă de peste 40 de ani, care se confruntă cu probleme psihice, este în centrul acestei situații alarmante care durează de aproximativ un an. Potrivit localnicilor, individul a fost surprins de mai multe ori intrând în locuințele oamenilor, de unde sustrage băutură. Această serie de incidente a creat disconfort și îngrijorare în comunitatea locală.

El a fost ridicat de mai multe ori de Poliţie, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru evaluare și tratament. Cu toate acestea, în mod repetat, individul a fost eliberat ulterior, ceea ce a stârnit nemulțumirea rezidenților. Practic, după câteva ore bărbatul a căutat din nou băutură în casele localnicilor.

Copil, în vârstă de 12 ani, traumatizat

Impactul negativ asupra comunității s-a amplificat după ce un copil de 12 ani a ajuns să aibă nevoie de sprijinul unui psiholog. Copilul a trăit o experiență înfricoșătoare atunci când s-a trezit cu bărbatul în casă.

În plus, un alt locuitor din zonă a povestit pentru PortalSM că bărbatul a intrat de trei ori în locuința sa, în cursul nopții trecute, sustrăgând băuturi. Deoarece bărbatul cu probleme a intrat de mai multe ori pe proprietatea acestuia în ultimul an, şi-a construit un gard înalt de peste doi metri pentru a preveni aceste intruziuni neașteptate. Cu toate acestea, bărbatul cu probleme psihice a reușit să pătrundă în locuința sa.

Omul are, de asemenea, un copil în vârstă de 10 ani, care resimte frica și îngrijorarea de a rămâne singur în casă din cauza incidentelor repetate. Această situație tensionată a afectat în mod semnificativ calitatea vieții locuitorilor din Dorolț, care continuă să ceară măsuri eficiente din partea autorităților locale și poliției. Oamenii nu mai ştiu ce să facă. Se tem în propriile case.

Potrivit surselor PortalSM, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt pe care le-au înaintat Parchetului, dar pentru că pagubele sunt relativ mici dosarele nu sunt tratate cu prioritate.

„Nu mai ştim ce să ne facem. Soţia şi copilul de 10 ani se tem să rămână singuri acasă. Am chemat Poliţia şi ni s-a zis că dacă sunt acte de violenţă se deschide dosar penal. Sunt peste 30 de case în care a intrat. Am construit un gard de 2 metri, cu sârmă ghimpată şi tot reuşeşte să intre. Azi noapte a intrat de trei ori la noi în curte”, a relatat localnicul, pentru PortalSM.

Oamenii se simt disperați și neajutorați în fața acestei situații, astfel că au luat legătura cu reporterii PortalSM pentru a mobiliza autorităţile cu scopul de a-și proteja familiile și proprietățile.

10 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Cam atâta poate face sistemul că este considerat că nu e destul de nebun ca să fie internat la psihiatrie. Cam așa a fost și cu Sandokan care cu vreo 75 de amenzi neachitate la activ până la umră a reușit să omoare un om nevinovat la colț la Casa albă.
    PS. Din ce se vede din materialul video omul caută băutură și nu vrea altceva. Concluzia mea este că tocmai mizeriile consumate în timp de acest nefericit l-au dus la halul ăsta fără de hal că nici nu mai judecă ce face. Credeți-mă că nu-și dă seama că îi sperie pe ceilalți. Asta este sistemul de profil de la noi, puțin mai mult decât un mare zero. Adică 0,0001. Nici cu internarea la o secție închisă nu se rezolvă mare lucru. Doar că ceilalți nu-l vor mai vedea și atât.

  2. Misi Răspunde

    Un vot in plus

  3. Norick Răspunde

    CAM SLABI PROPRIETARI II!!!! EU ÎN LOCUL PROPRIETARILOR BAGAM ÎN EL O BĂTAIE SORA CU MOARTEA ȘI ÎL ARUNCA ÎN STRADĂ. AM AVUT VREO TRI INCIDENTE DE ASTEA AȘA I-AM BĂTUT CĂ LE PLÂNGEAI DE MILA!!!! MI SE PARE FOARTE NORMAL CÂND CINEVA ÎȚI VIOLEAZĂ PROPRIETATEA!!!

    • Norick Răspunde

      Esti si tu un hot ordinar – sau poate chiar tu esti filmat cum cauti spritzul in bucatarie… 😛 🙂
      Manca-te-ar jaru’ 😀 🙂

  4. Ileana Pop Răspunde

    Probabil trebuie să se întâmple o tragedie, să iasă televiziunea, ca autoritățile să arate cu degetul unul spre celălalt, căutând responsabilul cine trebuia să ia masuri. Până atunci rămâne interesul pentru stele şi voturi.

    • România reală Răspunde

      …… și stai să vezi câte comisii de cercetare or mai înființa atuncea! Tot timpul reacționăm și nu prevenim. Acest om trebuie internat pentru că crează un mediu toxic, deranjant pe ntru alții. Nu la psihiatrie că degeaba îl băgați acolo ci la ceva ospiciu unde să fie supravegheat. Dar nicidecum lăsat liber!!!!! Cine nu au luat măsuri ascunzându-se dupe degete și acoperindu-se cu articole de lege sunt niște inconștienți. Lor le zic acum numai uitați-vă ce s-a întâmplat la Crevedia1 Nu se putea evita? Așa este că da? Dacă omoară pe cineva ce veți spune? Că vă pare rău, specialilor? Numai la drepturi și la pensie vă stă capul. Vouă vă spun că voi știți care este sloganul poliției maghiare? Sigur nu știți. No vă zic eu. “Szolgálunk és védünk” adică “Servim și apărăm”. Asta să vă băgați bine la cap! Că de aia sunteți acolo. Omul trebuia demult extras din comunitate.

  5. Santa Klaus Johanis Răspunde

    Măi oameni buni si nebuni ,românia asta vreți să lăsați moștenire la Iliescu ?:):):)

    • România reală Răspunde

      Asta se întâmplă dacă crezi poveștile vânătorești ale ficusului. Dură e trezirea, nu? Pe nimeni nu interesează treaba cu săracul ăsta. Din păcate treburi mult mai importante ca ăsta sunt trecute cu vederea, asta este realitatea de la noi din păcate.

  6. vadimT Răspunde

    umbla pana gaseste un rotweiler intr-o curte

    • România reală Răspunde

      …. și atunci vei vedea tu comisii peste comisii, instituții și agenții despre care nici nu știai că există și care vor cerceta și răscerceta speța. Că așa e modelul la noi. Important e ca la final să se pună batista pe țambal. Zici că nu e așa? Vrei un exemplu recent? Cuvintele azilele groazei îți zice ceva? În țara în care cazul Colectiv s-a judecat 8-9 ani orice este posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.