Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

VIDEO. Continuă scandalurile pe Ostrovului. Oamenii, revoltați: ,,Așa e în fiecare seară”

Continuă scandalurile pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare. ,,Așa e în fiecare seară”, spun oamenii, revoltați.

Locuitorii din zona străzii Ostrovului din municipiul Satu Mare sunt sătui de gălăgia pe care indivizii o fac noapte de noapte. Oamenii continuă să se întrebe de ce nu se face nimic legat de această problemă.

O sătmăreancă a filmat, în weekend, mai mulți oameni care au împânzit noaptea strada Ostrovului țipând și înjurând în continuu.


CITEȘTE ȘI:

20 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Lampeduse a la Satu Mare?

  2. Viktor Răspunde

    Ăștia majoritatea primesc alocații și ajutoare de la statul maghiar, fiind și cetățeni (de mâna a doua) ai acestui stat!
    Sunt utili mai ales în campaniile electorale 😜
    Buba este că nu prea le place munca, doar băutura, sexul și drogurile !

    • Norick Răspunde

      Alocatii si ajutoare de la statul maghiar ??? Viktoras tu auzi ce scrii ? Acolo daca nu ai un loc de munca nu primesti nimik. Habar n-ai , dar vorbesti… 😛 🙂
      P.S. sau poate te-ai gandit la sprijinul financiar pentru educația copiilor maghiari ? Aici nu este cazul… 🙂 😀

      • y Răspunde

        Hagyjad. Direkt félreértelmezik a dolgokat. Ha nem akarják megérteni úgysem fogják. Olyan ez mint a bocskor anno a parlamenten. Szajkózzák újra és újra. Én a helyükben szégyelném magamat azért a olténiai kiskatona debilis reakciójáért mert az minden volt csak értelmes lépés nem. Ez is egy ilyen eset. Inkább avval foglalkoznának hogy ugyanúgy támogatnák ők is a szerbiai, ukrajnai stb. románokat mert nagyon is kellene. Nem csak kilószám osztogatni indokkal vagy anélkül a román állampolgárságot a moldovaiaknak. Frusztrált kicsinyes banda.

        • Norick Răspunde

          Tudom , hogy debil , de azért mégiscsak jól esik 1x 1x megmondani… 😛 🙂

        • y Răspunde

          1x1x én is félrebeszélek, de az csak akkor amikor sokat iszom!
          Kiverném magam, de már régóta nem áll fel a farkam, de a kezem se a régi!
          Pinát csak képekben látok meg a netten, nyállazok mint egy kutya vagy szamár!
          Szar öregedni!

          • y

            Ja neked biztos, te tolvaj. Mi van már a kocsmából is kivertek oszt kitaláltad hogy ha a netet lopod akkor minek ne lopjad a nevet is? Húzd le magad a budin te geciláda. Olyan idióta vagy hogy az már alkotmányellenes.

          • Norick

            Mi van tatuka, unatkozol egyedül? Nincs kit baszogassál?
            Menny és verd ki magad!

          • Norick

            Igy lopsz a boltból is te anyaszomoritó ? Nincs merszed egy saját nick-kel leírni ezt a magas intelligenciára utaló írományodat. Neked inkább a falba kellene verjed a fejed , te szerencsétlen… 😛 🙂

        • Viktor Răspunde

          @y: Tu ce croncăni, pizdel? Ai ceva de spus sau te-ai trezit vorbind?

      • Viktor Răspunde

        Care este diferența dintre alocație și “sprijinul financiar pentru educația copiilor maghiari”? Tot bani nemunciți încasați de rromi!

        • @Viktor Răspunde

          Prin definiție alocația se acordă lunar iar acel sprijin se acordă o dată pe an. Ca un fel de bursă. Dar numai dacă copiii dovedit urmăresc învățământul în limba maghiară. Iar dovada dă școala deci nu pot fenta pentru că solicitările se și verifică. Sunt și cereri respinse. Asta ca să nu mai spunem că acel sprijin este mult sub valoarea alocației acordate în Ungaria pentru un copil – 22.000 Ft/an în cazul de față. De anul acesta va fi 100000 Ft/an și de copil. No acum să vezi tu bătaie printre țigani! Câtă amestecată iese de acolo la birt!? Ungaria sprijină activ pe minoritari din afara granițelor și care își fac studiul în limba maternă. În loc să te ataci de ce nu pui Mi bine întrebarea că republica Grădina Maicii Domnului unde totul este lapte și miere de ce nu procedează la fel??? Îți spun eu de ce. Pentru că se fură. În Ungaria evaziunea pe TVA neîncasat este de 1mld. euro la noi este estimat la 7 mld. euro!!! Sau de ce poți procura tutunul dincolo la kilogram și funcționează treaba iar magazinele alea speciale sunt monitorizate și plătesc ce trebuie plătit dincolo (că nu au încotro) și îți iese și la nici jumate preț iar noi ne chinuim cu contrabanda din Ucraina și piața tot e plină de tzighitzighi? Cred că știi răspunsul. Așa că nu te ascunde de după deget. Nimeni nu interzice ca statul român să nu facă la fel. Eu mai degrabă le-aș da românilor din țările vecine decât ucrainenilor. Sincer.

          • Norick

            Mersi , ca ai raspuns Tu – eu nu as fi avut atata rabdare…:-P Si din pacate nu cred ca a ajuns mesajul la destinatie 🙂 😛 La scuze chiar nu astept din partea lui Viktor Hugo de Satmar , care doar la atac fara dovezi este programat… 😀 🙂
            Peace ! 🙂

  3. Norick Răspunde

    CER EXTERMINAREA OBLIGATORIE A TUTUROR JEGURILOR DIN BLOCUL FANTOMĂ DE PE OSTROVULUI!!!!

  4. MaresAl Răspunde

    Ce frumos ar fi un marș prin zona, intr-o seara, cu făclii aprinse, cu niste grupuri de motocicliști organizat, extrema dreapta, alte formatiuni paramilitare, imbrăcati frumos in uniformă etc etc. Poate s-ar mai potoli.

  5. Militia Răspunde

    Un fel de KKK deasta de SM

  6. Vasy Răspunde

    Politia a zis de nenumarate ori ca Satu Mare e un oras linistit si vegheaza la linistea si siguranta noastra…. deci… nu e nimic, acolo pe Ostrovului, nici in 14 Mai nici in 16 tot ce auzim si vedem sunt doar iluzii optice, in realitate nu se constata nimic.

  7. Soso Răspunde

    Astia care fac umbra pamantului si primesc ajutoare sociale ar trebui verificati si scosi la munca in folosul comunitatii zi de zi..Mama mea ia pensie 1200 lei dupa 35 de ani de munca si putorile isi permit masini si alcool, nu mai vorbim de mizeria din zona! Afara la munca!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Majoritatea când e de ieșit la lucru toți flutură gălăgioși adeverința medicală. Până nu se schimbă sistemul ei vor profita. Am mai scris-o la unguri este alt sistem. Primăriile pot înființa societăți non-profit sau SRL-uri cu scop lucrativ. Aici sunt toți angajați. Fac conserve, împletesc nuiele, croșetează, fac paste sau tăieței de casă, gemuri sau cărămidă, sau participă la lucrările de investiții de pe raza comunei, sapă fundații, șanțuri etc. Pe bani că sunt salariați la societatea aia. Cărămizile făcute de ei se pot folosi la diverse construcții comunitare (într-un loc au făcut vestiar la echipa de fotbal de exemplu). Apoi astea frumos se comercializează, se fiscalizează iar ăștia toți au carte de muncă, asigurare etc. Bineînțeles dacă apucă vor avea și pensie. Cine nu lucrează ciuciu primește. Este așa de simplu. Nu știu de ce ne chinuim cu sistemul ăsta disfuncțional de la noi. Probabil nici nu se vrea să funcționeze. Dar acești asistați ce bine pică din 4 în 4 ani când e vorba de votare, nu?????

  8. roco Răspunde

    De vina e statul care plateste nasteri fara ca parintii sa lucreze,dimpotriva ei traiesc pe spatele pruncilor,pana cand aceasta absurditate nu va fi rezolvata vom asista neputinciosi la degradarea imaginii noastre ca popor !Pentru ca nu avem spirit civic,pentru ca permitem tot felul de lucruri anormale care ne fac mult rau !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.