Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Violență extremă! Sătmăreanul și-a nenorocit soția, apoi și-a bătut soacra, fratele și mama

Violență extremă! Un sătmărean și-a agresat toată familia. Individul și-a bătut soția, soacra, cumnatul, fratele și mama. Acum nu mai are voie să se apropie de ei.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, originar din comuna Dorolț, și-a luat cu forța soția și a băgat-o în casă, unde i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, provocându-i vânătăi pe tot corpul și urme de agresiune. Bărbatul a strâns-o de gât și a încercat să o sufoce, punându-i o pernă pe față. Fratele femeii a încercat să îl oprească pe bărbat însă a fost agresat și el.

Acesta nu a fost, însă, primul incident. Bărbatul a bătut-o și înainte, aplicându-i soției sale lovituri puternice cu pumnii la nivelul feței, provocându-i astfel pierderea a 3 dinți. Femeia a fost internată la spital, însă individul nu s-a oprit. A continuat să o hărțuiască chiar și în spital, amenințând că se sinucide în interiorul unității medicale.

Bărbatul este agresiv atât verbal, cât și fizic, cu soția sa și cu membrii familiei sale, inclusiv cu mama sa și fratele său, din cauza consumului de alcool, potrivit informațiilor PortalSM. În cauză a fost emis un ordin de protecție împotriva bărbatului. Acesta din urmă nu mai are voie să se apropie de persoanele pe care le-a agresat.

4 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Doamne, cate si cate se mai intampla in judet

  2. Sile Răspunde

    Pe asta nu-l nenoroceste nimeni? Ce se asteapta cu astfel de indivizi, sa omoare oameni! Trebuie inasprite legile nu sa le facem viata confortabila !!!!

    • H&R Răspunde

      Au drepturi 😉

      • România reală Răspunde

        … și stânguri!!!! 😲🤔😉 Văd că în țara asta în afară de faptul că putem pleca ca fraierii cu lumea în cap afară și că am înființat niște instituții numai de formă dar tocmai bune pentru niște treburi speciale (pensii și drepturi) în rest toate au rămas ca dinainte. Turmă, la anul să nu cumva să uitați să ne votați iar! Că de promis suntem doctori și deja se lucrează la materialul cu promisiuni. Ultimul care pleacă să nu uite să stingă lumina. Nu de alta dar s-a scumpit rău curentu’.😲🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.