Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Minoră lovită de mașină pe ”zebră”, în Satu Mare. Șoferița a fugit de la locul accidentului

Minoră lovită de mașină pe ”zebră”, în Satu Mare. Șoferița a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificată de polițiștii sătmăreni.

Potrivit informațiilor PortalSM, o minoră, care traversa drumul lângă bicicletă pe trecerea de pietoni, a fost lovită în plin de o mașină. La volanul autoturismului se afla o femeie din județul Maramureș care, imediat după impact, a părăsit locul accidentului. Minora a suferit leziuni care au necesitat aproximativ 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiată, minora a declarat că a coborât de pe bicicletă și a traversat drumul pe trecerea de pietoni, după ce s-a asigurat că mașina care se apropia se va opri. Cu toate acestea, autoturismul nu a oprit și a lovit-o pe minoră. După impact, șoferița a oprit, s-a dat jos din mașină pentru a verifica starea tinerei, după care s-a urcat din nou la volan și a plecat. Între timp, minora a fost transportată de urgență la spital.

La scurt timp de la producerea accidentului, șoferița a fost identificată de polițiști, după care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia a declarat că nu a avut intenția de a fugi de la locul accidentului, ci doar s-a speriat. Aceasta a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

Un comentariu

  1. Sile Răspunde

    Asemenea specimene n-ar trebui sa fie lasate sa mai conduca vreodata!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.