Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Vot în Parlament. Deputatul Adrian Cozma anunță: ,,Dezinfectăm terenurile de ambrozie!”

Adrian Cozma anunțat, miercuri, că a votat în Parlament pentru modificarea și completarea Legii nr.62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia: ,,Un pas important pentru a proteja sănătatea oamenilor”, a spus deputatul.

Redăm, mai jos, anunțul făcut de deputatul Adrian Cozma:

,,Combaterea ambroziei e foarte importantă, mai ales că mulți români suferă grav din cauza alergiilor produse de această plantă! Am votat astăzi în Parlament pentru modificarea și completarea Legii nr.62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, astfel încât autoritățile administrației publice locale să poată efectua lucrări de combatere a buruienii, pe cheltuiala solicitantului și la solicitarea acestuia, în măsura în care primăriile dispun de mijloacele necesare efectuării acestor lucrări.

Totodată, autoritățile locale pot interveni pe terenurile infestate pentru a le curăța dacă proprietarii sau administratorii de terenuri, nu realizează lucrările necesare, ei fiind notificați din timp. Am făcut un pas important pentru a proteja sănătatea oamenilor!”, a spus Adrian Cozma.

 

24 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Vă rugăm să ne ajutați în Păulești. E groaznic!

  2. Hai bai Răspunde

    Dezinfectezi rani , obiecte, sau diverse suprafete.. ambrozia se erbicideaza domnule Politruc cu tupeu !

    • c-block Răspunde

      Bine kă nu o zis că dezburuienează. Ar fi fost în stare. Reformăm limbul patern. 😱😰 Mama ei de limbă paternă! 🤔🥴😲😱😰😢

    • Ciuciu Răspunde

      UDMR e de vina cu Kereskenyi pentru ambrozia. Și Tarr, pentru ca nu a betonat tot judetul. Asta a uitat sa zica “domnu” deputat.

  3. S Răspunde

    Sunt curios cum vor fi facute echipele mixte la ordinul prefectului:

    Art. 5. –

    Verificarea şi constatarea nerespectării de către proprietarii sau deţinătorii de terenuri, beneficiarii lucrărilor de construcţii, administratorii drumurilor publice, căilor ferate, cursurilor de apă, lacurilor, sistemelor de irigaţii şi ai bazinelor piscicole a dispoziţiilor art. 1, precum şi aplicarea sancţiunilor potrivit prevederilor art. 3 se fac de către o comisie mixtă, constituită prin ordin al prefectului, formată din specialişti desemnaţi din cadrul direcţiilor pentru agricultură judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, comisariatelor judeţene ale Gărzii Naţionale de Mediu, direcţiilor judeţene de sănătate publică şi autorităţii publice locale pe a cărei rază teritorială se face controlul.

  4. vadimT Răspunde

    si se pune canabis?

  5. davilan Răspunde

    Pe tine trebuia dezinfectat definitiv , retardatule.

  6. zita Răspunde

    Dute la podul galben sa vezi ce nu ai mai vazut.trec pe acol cu bicicleta zilnic ,am vazut masini de la politia locala..un pic la umra,,,,,, autosesizare nu estem numai la piata de vechituri pandesc ,,,poat,poate jese ceva ..

  7. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Stimată redacție, eu zic că din ce se pare voi aveți ceva contract sau măcar ceva înțelegere cu omul ăsta. Că ca și deputat (cacofonie intenționată) mare brânză nu a făcut, mare noroc pe capul lui cu senatorul melcilor de Oaș care nici atâta nu a fost vizibil. Dar oameni buni, ăsta singur așa se pare că vă asigură audiența și traficul pe site! Cât vă costă? Să nu ziceți că nimic că nimeni nu vă crede! 😱🥴😉

    • S Răspunde

      Hans Selye spunea într-o carte că doar prin comparație la un nimic omul se autoconsideră ceva. Pentru asta e bun un supozitor analfabet . De acea audienta. Cât plătește nu ne interesează. Râdem cu gust la tot ce debiteză supozitorul .

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Că deja e de toată jena. Iar dacă se va reinventa (așa cum se vehiculează, PNL stând foarte-foarte prost în sondaje) USL varianta 2.0 nu va mai avea nici o credibilitate. Sper. Asta pentru binele societății. 😰

    • Mircea Covor Răspunde

      Persoana care e in spatele porcarsm-ului e PNL-ist

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba deci cele mai multe comentarii is la stirile cu Aditza Cosma :)))))

  9. Romanca din Satu Mare Răspunde

    Domnule deputat. Ce te faci cu ambrozie care a împânzit practic marginea drumurilor și care tine de autorități? Din primăvară pana acum nu s-a făcut nimic. Acum ambrozia a făcut semințe iar la anul va fi și mai multa. Oamenii o combat pe proprietățile lor dar autoritățile nu.

    • ecologist resemnat Răspunde

      …. și e plin și de prin parcuri. Refuz să cred că “specialiștii” de la Florisal nu recunosc planta. Sun orice critică cum arată spațiile verzi, tunse în batjocură iar parcul nou de la Cubic e plin de căpușe. Dacă așa înțelegeți să faceți ceva atunci mai bine lăsăm pe altul să vină și să facă. Cu toate lucrările făcute prin municipiu estimez că echipa va avea surprize neplăcute la alegeri. De ce? Calitatea tovarăși lasă mult, foarte mult de dorit. Norocul pe capul lor că nici ceilalți nu sunt mai consecvenți în a cere calitate la recepționare.

  10. c-block Răspunde

    Alo, domnu’ deputat! De doi ani așteptăm scăderea prețului promisă de tine la carburanți! Acuma e deja tardiv că sigur se vor mări accizele și atunci bye-bye scădere preț! Ce bine va fi pentru tine. În loc să se observe că nu ai făcut nimic vei da vina pe ciuma roșie. Sau pe unguri. Aia că tot timpul erai la guvernare nici nu se pune?????? Dacă așa te ții de promisiuni și asta e o treabă sistematică cine crezi că te mai crede????

    • Pistike Răspunde

      Ehe, domnule dragă, nu mai merge treaba cu ciuma roșie, că s-ar corcit cu ciuma galbenă și a ieșit ciuma … portocalie 🤣🤣🤣🤣
      Bășescu este mândru 😜

  11. SupoziTHOR Răspunde

    Bă pedelistule, când vii cu o lege care să transpună voința electoratului majoritar exprimată și confirmată de CCR, de a reduce numărul de parlamentari la MAXIM 300 și parlament unicameral???
    Lasă lăbăreala și populismul ăsta, ASTA este ceea ce trebuie să faci, pentru asta ai ajuns în parlament!
    Nu contest oportunitatea modificărilor aduse la legea 62/2018 la care tu nu ai absolut nici o contribuție, ci constat cu stupoare neobrăzarea TA în special, de a nu veni cu un proiect de lege care să finalizeze cea ce ai promovat pe vremea cât bășescu îți era șef și tiz!
    Așa că lasă lăbăreala și pune-te pe treabă, nu durează mult și ți-o poate redacta și secretara, tu doar o semnezi și o depui în parlament!

  12. Tabu Răspunde

    Adrián Kozma e bozgor adevarat. Nu are tata nu are mama , are numai politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.