Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accident grav în Satu Mare! Impact între două mașini, o victimă încarcerată

ACTUALIZARE. Detașamentul de pompieri Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Satu Mare, strada Ganea. La fața locului s-au deplasat 10 cadre militare cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

La locul evenimentului, echipajele prezente au procedat la extragerea unei persoane de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 30 ani, rămasă încarcerată. După extragerea acesteia din autoturism, victima a fost predată echipajului medical prezent, care i-a acordat primul ajutor medical.

Pacientul a refuzat transportul la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. Pe toată durata intervenției au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere la incendiu.

Știrea inițială:

Accident grav în Satu Mare, luni după-masa, după ce două mașini au intrat în coliziune. O victimă a rămas încarcerată. 

,,Accident rutier în municipiul Satu Mare, strada  Ganea, cu două autoturisme implicate. Din primele informații, o persoană este încarcerată, iar dintr-un autovehicul iese fum. La fața locului se deplasează o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul de Terapie intensivă mobilă, cu 10 cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare”, informează ISU Satu Mare.

Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    Toate intersectiile cu strada Ganea NU SUNT DESTUL DE SEMNALIZATE cu indicatoare vizibile,insa cei de la primarie nu inteleg acest lucru desi li s-a semnalat acest lucru de catre satmareni in repetate randuri!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.