Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Accident pe Botizului. Cinci persoane implicate, trei transportate la UPU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost anunțat, astăzi, în jurul orei 07:00, prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Botizului, la sensul giratoriu care face legătura cu centura orașului.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

În sprijin au fost alocate și trei ambulanțe SAJ.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, în care se aflau cinci pasageri. Aceștia au fost predați cadrelor medicale, care le-au acordat asistență medicală la fața locului.

După evaluarea primară, trei dintre persoanele implicate în accidentul rutier au fost transportate cu traumatisme ușoare la Unitatea de Primiri Urgențe, Satu Mare.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 25 de ani, din județul Tulcea, ar fi pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care ar fi condus-o, lovind un parapet metalic și răsturnându-se în șanțul aflat la marginea părții carosabile.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei bărbați de 18, 34 și 43 de ani, pasageri în autoutilitară.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.