Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Băut la volan, un șofer a refuzat testarea. Le-a spus polițiștilor că îi este frică de ace

Băut la volan, un șofer sătmărean a refuzat testarea. Bărbatul a fost prins băut în trafic și a fost condus la spital de polițiști pentru a-i fi prelevate probe biologice, dar a refuzat pe motiv că îi este frică de ace.

Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere în municipiul Satu Mare. Aflat într-o stare de ebrietate, individul a refuzat inițial testul cu aparatul etilotest și a manifestat un comportament ostil față de forțele de ordine. Ulterior, el a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru prelevarea de probe biologice, unde testul cu etilotest a relevat o alcoolemie de 1,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cu toate acestea, pe motiv că este anemic, are fobie la ace și la sânge a refuzat recoltarea de probe biologice. Șoferul a povestit că în jurul orei 01:00 a consumat băuturi alcoolice împreună cu mai mulți prieteni. Apoi, în jurul orei 04:00, prietenii lui au plecat iar el s-a pus să doarmă. După ce s-a trezit s-a urcat la volanul pentru a ieși la o cafea cu fratele lui. Ajuns într-un local din municipiul Satu Mare, acesta a consumat aproximativ trei sticle cu bere de 0,33 l. După care s-a urcat din nou la volan și a fost oprit de poliție.

Acum, sătmăreanul își așteaptă sentința. El a fost trimis în judecată luna aceasta.

 

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Apoi asta-i bună glumă! Dacă știi că ești mahmur păi nu te duci dimineața să bei trei beri! Și să tot conduci! Că vorba lui, parcă s-a dus să bea un caveu de trezire, nu? 🤔😵😦

  2. Feri Poker Răspunde

    De-aia le-as da voie prin lege politistilor sa rupa in bataie astfel de specimene dupa care sa-i bage schilozi la racoare vreo 10 ani,fara drept de eliberare conditionata !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.