Ultima actualizare: azi, 13:56

Locale

Bella Ciao ripostează: Ce căutau brânzeturile expirate în local

Bella Ciao ripostează: Ce căutau brânzeturile expirate în local. Reprezentanții Bella Ciao au transmis un punct de vedere după amenda primită de la inspectorii pentru Protecția Consumatorilor. Localul a fost amendat cu 19.000 de lei.

Redăm, mai jos, punctul de vedere transmis de reprezentanții Bella Ciao:

,,Brânzeturile de proveniență Italia, cu data limită de consum depășită, nu au fost folosite în procesul de preparare al produselor noastre. Din motive regretabile, nu am reușit să le depozităm/neutralizăm, fiind identificate de către inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului în incinta spațiilor de producție.

Referitor la preparatele culinare depozitate necorespunzător – abaterile nu au fost de natură să pună în pericol în niciun mod sănătatea clienților noștri. Cât despre deserturile și sortimentele de pizza expuse la comercializare cu deficiențe de informare, ne asumăm întru totul responsabilitatea și am remediat situația, cu aceeași mențiune: nu a existat niciun fel de pericol pentru consumator”.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Așa procedează o firmă care vrea să fie serioasă și responsabilă față de clienți.
    Felicitări și succes!

    • John Doe Răspunde

      Responsabili ar fi fost, ca totul sa fi fost verificat si inspectorii sa nu gaseasca nici o neregula. Dar asa se intampla cand ti se urca la cap, o patesti. In mod normal toate restaurantele, dupa inchidere, ar trebui sa aloce timp sa curete bucataria si sa verifice produsele expirate nu sa isi ceara scuze sau sa riposteze prin presa. (Puteau face acelasi lucru, gratis, pe Facebook)

  2. Pizza Răspunde

    Nu așa, Lili. Nu așa. Îți ceri scuze de la clienți,mai întâi. Adopți un ton spăsit și nu vorbești cu limba de lemn.
    Niște căpșunari cu fițe de antreprenori.

  3. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Pentru reprezentanții firmei nimic nu este grav.
    Probabil organele care au controlat unitatea sunt de vina.
    Rușine să vă fie măi Nemernicilor.
    Cine se scuza se acuză,voi încă nu știți.

  4. Ciao per sempre... Răspunde

    Mesajul firmei este corect! Nu au reușit sa le neutralizeze!Neutralizat înseamnă spălat cu apa și sare și folosite in continuare la prepararea mâncării .Iar depozitare înseamnă congelare si reutilizare atunci când clientul dorește ceva foarte proaspăt.La Bella Ciao mai ales fructele de mare pe care ei pretind ca le aduc din Italia, dar de fapt le cumpara de la Lidl, sunt puternic “neutralizate și depozitate”. Așa se întâmpla când niște gherțoi de la țărănoaia plini de fițe și impresii, își lipesc un pomelnic de diplome pe pereți dar nu știu sa se spele pe mâini.Dar prosti suntem noi, clienții care creditam asemenea specimene și alegem sa mâncam in asemenea spelunci!Ii rog pe cei de la OPC sa revină peste o luna și sigur vor găsii aceleași nereguli.

  5. Truth Răspunde

    Urma sa le curete de mucegai si sa le foloseasca . Ei vin cu rajeala ieftina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.