Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTOGALERIE. Liderii PNL s-au întâlnit cu aleșii liberali sătmăreni

În cadrul vizitei efectuate la Satu Mare cu prilejul zilei Armatei Române, o delegație a PNL, condusă de președintele PNL, Nicolae Ciucă, împreună cu secretarul general PNL, Lucian Bode și președinta OFL, Nicoleta Pauliuc, s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL Satu Mare, din întreg județul Satu Mare.

,,În fața unei săli arhipline, cu peste 400 de participanți, liderul PNL, Nicolae Ciucă a avut un dialog constructiv cu liberalii sătmăreni, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, secretarul de stat, Valer Beșeni, secretar general PNL Satu Mare, subprefectul Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali.

În cuvântul său, Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe liberali să vorbească deschis și cu mândrie, cu sinceritate și curaj, despre principalele realizări din ultimii patru ani de guvernare liberală, care a asigurat în această perioadă, o dezvoltare ascendentă a economiei românești, astfel că în 2022, România a depășit PIB-ul Ungariei și a creat premisele necesare pentru ca în 2025 să putem depăși PIB-ul Poloniei.

Dacă vom continua în același ritm, există certitudinea că în câțiva ani, țara noastră ar putea ajunge la un PIB de 500 de miliarde de euro, rezultat care ar situa România între țările importante ale Uniunii Europene. Anul 2024 este un an decisiv pentru modernizarea Românei, iar investițiile trebuie să continue în ritm susținut. Oamenii trebuie să știe că viziunea liberală este cea care le poate asigura familiilor lor un trai mai bun, aici, acasă, au transmis liberalii sătmăreni”.

 

8 comentarii

  1. Liberal Tradator Răspunde

    Ati gasit vre-o doi trii ? Ca i-o am fost liberal de cand ma stiu si nu m-am dus. Sau poate am fost da nu tin minte.
    Mare mare greseala ati facut fata de electoratul liberal. Astia sunt rafinati si nu iarta.
    Pa!

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    PNL și USR partide istorie. Fain ar fi și PSD o gașcă de golani

  3. Gheorghe Răspunde

    In poze nu apare vreun alegător, sunt doar cei care dețin funcții prin pnl SM. Abia aștept alegerile ca să le zboare penele, acum se cred mari cocoși. Am votat cu el și cu dulapul lor, dar nu voi mai face aceasta prostie!!!

  4. c-block Răspunde

    Mai bine a-ți povesti că de ce a demisionat Iștoc tocmai acum. Sau nu vi s-a dat voie? Că s-a săturat până peste cap de se întâmplă de o vreme încoace și nu mă mir de asta. Brătienii se răsucesc în mormintele lor. Hai pa. 😱😵🤮 Numai să nu fie trezirea prea dură pentru unii la anul când se numără bobocii (a se citi voturile). Să nu ma dreptate. Din păcate pentru voi, unii analizele mele toate s-au cam adeverit.

  5. Soso Răspunde

    Fara PNL si USR…ne-am lamurit..

  6. Mae Răspunde

    Adi Cosma cel mai bun politician din toate timpurile !!!!! Așa ca Ciocu mic !!!! Cîstiga nu cîstiga tot o sa rămână cel mai bun !!!!

  7. Ex PNList Răspunde

    Unde-s membrii PNL, că eu văd doar foști băsiști??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.