Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Calvarul trăit de un copilaș cu autism. Și-a văzut mama bătută și umilită de tatăl agresiv

Calvarul trăit de un copilaș cu autism din Satu Mare. Și-a văzut mama bătută și umilită de tatăl agresiv și a fost nevoit să sune la 112.

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia a suferit atât violență verbală, cu cuvinte jignitoare și expresii amenințătoare, cât și violență psihologică, fiind amenințată cu moartea și cu răpirea copilului. După ce a suportat umilințe din partea soțului, aceasta a chemat poliția, când bărbatul i-a refuzat accesul în locuință. Ca urmare a acestui incident, bărbatul a fost amendat.

Cu toate acestea, situația nu s-a îmbunătățit după încetarea ordinului de protecție. Copilul familiei a sunat la 112, iar bărbatul a rugat autoritățile să ignore apelul, spunând să nu îl bage în seamă, pentru că este un copil cu nevoi speciale. Mama copilului a dezvăluit că minorul suferă de autism PSA. Femeia a mai spus că bărbatul a fost diagnosticat cu depresie și că a comis acte de violență împotriva ei, inclusiv în timpul sarcinii și în prezența minorului.

Un martor care a fost în vacanță cu cuplul a confirmat că în fața minorului, comportamentul ambilor părinți este adecvat, dar a observat o scenă în care bărbatul a jignit femeia în public. De față cu minorul, bărbatul și-a strigat soția cu jigniri precum „handicapată” și „sclerozată”.

În fața instanței, bărbatul nu a recunoscut acuzațiile și a susținut că femeia este cea care provoacă scandal în fața minorului. Acum nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie sau de locuința acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.