Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Contract important semnat la Odoreu. A fost prezent și ministrul Dezvoltării

Contract important semnat la Odoreu. Se reabilitează străzi și trotuare, iar valoarea investiției se ridică la peste 18 milioane de lei.

Contractul a fost semnat marți seara, 3 octombrie, la sediul Primăriei Odoreu, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea. Valoarea proiectului este de 18.818.305,36 de lei, din care 14.700.000 de lei finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar 4.118.305,36 de lei finanțare din bugetul local. La semnarea contractului au mai fost prezenți primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, deputatul PNL Adrian Cozma, subprefectul Romeo Pop şi alţi primari.

În proiect sunt cuprinse în total 5.412 m de străzi și aproximativ 12.000 de metri pătrați de trotuare pe strada Republicii.

,,Sunt realizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic aferent proiectului. După semnarea contractului de finanțare vom demara procedura de achiziție publică pentru executarea lucrărilor. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni”, a spus primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

,,Este perioada cea mai bună pe care administrația publică o traversează, în sensul că există programe naționale prin care avem posibilitatea să implementăm foarte multe fonduri și încercăm să echilibrăm România, fiindcă sunt zone mai dezvoltate, zone mai puțin dezvoltate, zone rurale, zone urbane și în felul acesta programul vine să compenseze toate aceste neajunsuri și să dea posibilitatea tuturor localităților să beneficieze de sursă de finanțare”, a declarat ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

Străzile cuprinse în proiect sunt următoarele:

8 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Iar tampitul de Cozma in poze…

  2. Beny Kira Răspunde

    Felicitări PNL!

  3. Irimus Răspunde

    Am auzit ca Mitica revine la PSD!

  4. Martinesti Răspunde

    Dar străzile din Martinesti când le asfaltați?trotuare?sau nu aparțin de Odoreu?

  5. Pavel Răspunde

    Niciun proiect important pt Odoreu, niste trotuare asfaltate ca vin alegerile si trebuie sa mai prosteasca niste oameni! Mitica si gloata lui vor candida din partea PSD anul viitor!!!

    • @Pavel Răspunde

      Astea-s proiecte care se pliază după nevoile primarului. Și ăla cu Someșul verde și aquaparcul visat sunt din capitolul interesele primarului.

  6. Marius Groza Răspunde

    Nu cred!

  7. Nha Răspunde

    Da in cartierul veseliei nimic? Discriminare don primar, ca mintenas is mai multi decat rumani, incepe sa se inchida culoarea localitatii si vedeti ca vin alegerile! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.