Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Contract semnat! Parcare multietajată, cu peste 150 de locuri, în Satu Mare

Parcare multietajată, cu peste 150 de locuri, în municipiul Satu Mare. Contractul a fost deja semnat, iar parcarea urmează să fie construită pe strada Mihai Kogălniceanu.

,,A fost semnat contractul pentru construirea parcării multietajate de pe strada Mihail Kogălniceanu. Parcarea va avea patru niveluri, din care unul subteran, fiind prevăzute 158 locuri de parcare”, informează Primăria municipiului Satu Mare.

Perioada de execuție este de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic.

 

13 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Aceasta este doar una din parcările promise de actualul primar încă de pe vremea când încă era deputat, deci exact are 8 ani promisiunea! Asta ca să știți viteza cu care lucrează specialii pentru noi.

    • Calin Răspunde

      Na amu serios. Ajungi acasa la cit de prost esti? Nu stii unde locuiesti? Ai habar cat de repede se solutioneaza litigiile de catre instante?
      Nu stiu, dar am impresia ca voi credeti ca lucrurile se por face la o puscatura de deget.

      • c-block Răspunde

        @Calin, eu zic că era mai bine dacă nu te băgai. Despre ce litigiu vorbești în cazul de față omule? Proiectul e gata demult numai primarul tot vrea să bage proiectul într-o finanțare. Dar pentru asta trebuie 8 ani? Sau de la obținerea autorizației trebuie 6 ani? Nu amesteca situația asta cu cea din spate de la Someșul. Sunt două lucruri diferite. Eu aia am zis că dacă pentru ca să începem să facem ceva concret ne trebuie 8 ani atunci e vai de noi. Și nu poți da vina pe nimeni doar are majoritate în consiliu. Adevărul este că unii se mișcă prea comod, aproape de viteza melcului turbat și mai și greșesc flagrant. Vezi cazul zonei de agrement dintre poduri care e pe nicăieri sau cazul podului 3. Știu eu bine de ce zic asta. Iar dacă tu nu știi atunci înainte de a-mi da replica de troll te rog întreabă-l pe șeful tău care-i treaba. Poate cu ocazia asta vei afla cum s-au pierdut niște finanțări concret pe astea.
        PS. Eu chiar nu vă înțeleg pe unii. De ce aveți unii dintre voi plăcerea asta aproape orgasmică când pupați în fund pe unii? Credeți că sunteți de neînlocuit?

        • Calin Răspunde

          Proiectul se face si in 2 saptamani daca e nevoie. Dar degeaba daca nu este unde sa-l amplasezi. Oare te-ai gandit ce a fost in locul viitorului garaj? Oare de ca s-a tot sucit proprietarul cladirii la discutiile despre pret?
          Daca asa de vehement esti cu ipotezele tale, te invit sa faci publica sursa de unde stii tot pe ce te bazezi. Documente, poze, tot ce ai.

          • c-block

            @Caline, ce a fost acolo este demolat cmplet de cel putin 4 ani. Asta din Stana nu se vede? Terenul este liber, degajat demult. Aici au fost niste misculatii si de aia treneaza treaba. Indiferent de asta cele 150 si ceva de locuri nu ajung, asta este clar si se vede ca si la parcarea aia privata care este mai mult sta goala. Mare lucru nu va rezolva aia e sigur.

          • @c-block

            Ce zici tu ca e demolat e fost platforma a ACR-ului. Mai sunt ruinele fostei Cooperative Constructorul. Alea stau bine mersi in picioare pline de Orci si de mizerie. Situatia juricica al cladirii nici acum nu prea clara.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @Calin. Corect. Unii sunt gica -contra la tot. Este prima oara in ultimii 30 de ani cand se misca ceva cu adevarat in oras . Numai cine este orb si rau intentionat nu observa asta.

    • Vizionaru Răspunde

      Deci vezi băi@c-block nu le-au trebuit 8 ani ci 30! Sunt și trollii ăștia buni la ceva…
      PS.Nu zice nicăieri cu cine s-a semnat…poate ne ajuta trolache.

    • Haplea Răspunde

      Se misca din inertie, nu se depune un efort sustinut, stai linistit, ne duc vremurile inainte. Unde se pune osul se vede cu adevarat. Dar cum spui : “se misca ceva”, adica putin din intreg si asta se pare ca ne multumeste.
      – Vezi, asta o facut ceva! 🙁

  3. Freud Răspunde

    Vad ca capacitatea bagajului cerebral la comentatori este pe undeva un fundul universului. Personalitati eminente atotstiutoare, cu lozinci “Las`caeustiucelmaibinesituestiprost”, in ringul virtual al sectiunii de comentarii, niste cavaleri ai tastaturii care vin, spun si cred ca triumfa daca injura si umilesc pa altii.
    De fapt sunteti toti oameni de rand, fiecare cu frustrarile lui, mai mici sau mai mari, unii chiar cu probleme mentale serioase care incercati sa va impuneti punctul de vedere intr-un mod dictatorial. “Cine ma contrazice, nu-i cu mine este troll de partid platit si trebe calcat in picioare…” Deci asta duce direct la un fel de cenzura.
    Puteti folosi orice limbaj dorit, dar niciodată nu poţeti spune altceva decât ceea ce sunteti.
    Na PA si la mai multe ca e distractiv sa vad degradarea asta la voi

    • c-block Răspunde

      @Freud, majoritatea nu concep ca cineva să aibă o părere independentă, nici măcar nu sunt curioși să afle ce zice că ei au textul gata pregătit. Noroc în toate că după 8 ani au abandonat lozinca cu moștenirea odioasă de pe vremea lui Coica (de fapt este sinistru ce a putut să facă acel individ din orașul ăsta în nici 4 ani). Problema este că în orașul ăsta abundă de aplaudacii ăștia preplătiți că oamenii cu bun simț preferă să se retragă. Vezi și cine au ajuns să fie consilieri locali și compară asta cu cine era acum 20 de ani. E trist. Îți dai seama de anvergura problemei dacă însuși Iștoc și-a dat demisia din partid.

      • Freud Răspunde

        @c-block, stimabile un pic ai deviat de la subiect. Nu ma intereseaza istoria locala acum. Cine ce si de ce a facut este de o importanta minora acum pentru mine. Este vorba de caracterul si comportamentul omului, a comentatorului modern. Daca recitesti comentariile ai sa vezi. Exemple si exemplare sunt destule. Marea majoritate critica si judeca, indiferent daca stie sau nu stie despre ce/cine e vorba in articol. Nu accepta ca altii sa aiba o parere indiferent daca are sau nu are vreun sens. Si cum am pomenit ideologia “Cine ma contrazice, nu-i cu mine este troll de partid platit si trebe calcat in picioare…” e la ea acasa aici. Daca nu esti/esti deacord cu ceva esti esti troll sau aplaudac. OARE ASA E?
        Cetateanul de rand este mult prea mic pentru a decide despre binele lui. De-aia se aleg primari, senatori, deputati etc. Sociologic vorbind omenirea in general e ca o turma de oi. Merge incotro il mana ciobanu cu dulai, pentru ca altfel e numai haos.
        In rest sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.