Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

După ce a băut o noapte întreagă, s-a urcat la volan și s-a oprit în altă mașină

După ce a băut o noapte întreagă, sătmăreanul s-a urcat la volan și s-a oprit în altă mașină. S-a ales cu o condamnare.

Potrivit informațiilor PortalSM, două autoturisme au intrat în coliziune într-un sens giratoriu, provocând pagube materiale. Accidentul s-a produs după ce un șofer, aflat la volanul unui autoturism, a lovit autoturismul care circula în fața sa. Pentru că emana un puternic miros de alcool, polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest.

Testul a indicat o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Șoferul vinovat de accident a recunoscut că a consumat alcool, precizând că a participat la o petrecere cu o zi înainte, unde a stat până spre dimineață. Dimineața l-a dus un prieten la locul de muncă cu mașina, urmând ca la întoarcerea spre casă să conducă el.

Șoferul a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare.

2 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Nu era vorba ca astia de se urca bauti la volan iau direct inchisoare cu executare? Sau nu e loc? Sau era vrajeala si asta?

  2. 😝 Răspunde

    Ura, hai sa bem, ca bem cu suspendare. MAI JUDECATORI CHIAR NU VĂ E RUȘINE! ÎNCURAJAȚI BEȚIA ȘI DROGAREA LA COCARLA. ACESTE SPECIMENE SA DEA PESTE VOI CU MAȘINA, SĂ VĂ CALCE MATELE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.