Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Tânăr de 19 ani, depistat pozitiv la droguri în județul Satu Mare

Tânăr de 19 ani, depistat pozitiv la droguri în județul Satu Mare. Acesta se afla la volanul unui autoturism când a fost oprit de polițiști.

Ce spune poliția:

,,La data de 20 octombrie, în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 19 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe Drumul Național 19, între localitățile Vama și Orașu Nou.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege de vrea Răspunde

    Cred că am ajuns acolo că e rușine să te prindă DOAR beat în zona folclorică poliția rutieră. Trebuie musai ca minimum mașina să fie furată. Foarte frumos, ce să zic. Ați învățat toate tâmpeniile din vest dar de restul frumos vă lepădați cel mai târziu la graniță.🤮

  2. John Doe Răspunde

    Daca “Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.” – de ce se retine permisul?

  3. Dr. Alban - "No coke" Răspunde

    Rețineți fraților !
    https://www.youtube.com/watch?v=4uPDfuC3Jck
    Multă sănătate!

  4. 😝 Răspunde

    Ve rog frumose, dați la ele cun suspendare. El tiner este și trebe se continue la obiceiule de drogații. Pecat merge la un puskeriule, acolo dai masterul la ekstezi!

  5. 😝 Răspunde

    Uitat spune ke rog pe domnul birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.