Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Estetica dentară în era digitală: o experiență eficace pentru profesioniștii din Satu Mare

Estetica dentară în era digitală a fost numele cursului care a avut loc, astăzi, în municipiul Satu Mare, și care le-a oferit participanților acces la cele mai recente tehnologii și metode în domeniul esteticii dentare.

Cursul a avut loc într-un cadru profesional și modern, oferind participanților acces la cele mai recente tehnologii și metode în domeniul esteticii dentare. Estetica dentară în era digitală a fost susținut de Smaranda Buduru, șeful disciplinei de Protetică Dentară, Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj.

Smaranda Buduru, un expert de renume în domeniul protecției dentare, a prezentat informații de ultimă oră cu privire la procedurile estetice și tehnologiile digitale folosite în stomatologie.

Evenimentul a fost un prilej de schimb de experiență între medicii dentiști prezenți, promovând colaborarea și dezvoltarea continuă a domeniului stomatologiei în județul Satu Mare.

Evenimentul a fost organizat de medicul Cosmin Rațiun, președintele Colegiului Medicilor Dentiști din județul Satu Mare.

Un comentariu

  1. Elena Răspunde

    Sala este cam goala ;,,sunt tare interesatii medicii,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.