Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Sătmărean filmat în timp ce voia să mituiască poliţişti. Le-a oferit 100 de euro

Sătmărean filmat în timp ce voia să mituiască poliţişti. În data de 06.10.2023, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – SJA Satu Mare au fost sesizați de către un echipaj de poliție rutieră din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu privire la faptul că o persoană pe care au oprit-o în trafic pentru încălcarea unor reguli la regimul rutier le-a oferit o sumă de bani pentru a nu dispune măsurile legale față de aceasta.

În fapt, persoana în cauză, după ce a fost oprită în trafic de echipajul de poliție rutieră pentru încălcarea unor reguli la regimul rutier, a căror sancțiune complementară consta în suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile, le-a oferit acestora suma de 50 de euro și, ulterior, a promis suma de 100 de euro pentru ca polițiștii să nu aplice măsurile contravenționale.

Agenții de poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat categoric propunerea conducătorului auto.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Sursa: DGA

12 comentarii

  1. Driver F1 Răspunde

    Poate a fost vaca acela cu X6 negru, nr de VOG.
    Umbla pe contrasens, depaseste pe linie cont dubla, era sa loveasca niste copii pe trecere in centrul nou.

  2. Varu Răspunde

    La pușcărie cu el.10 ani

  3. Varu Răspunde

    Voi credeți că ăsta este la prima tentativă?

  4. Varu Răspunde

    Dacă mai punea încă vreo nouă bucăți,nu afla nimeni, ia jignit pe pândari.

  5. Miți Spaga Răspunde

    Daca dadea 500 de euro…se defecta camera.
    Boala Nationala. Nu exista vaccin sau antibiotic.

  6. Neuronu Răspunde

    Pai mai fraierilor. Sigur ca a vrut sa mituiasca, ca a stiut ca in țara asta se poate. Ca daca stia ca este o tara incoruptibila nici nu indraznea. Un pic de logica nu strica, inainte sa fiti justitiari.

  7. H&R Răspunde

    Felicitari politistilor, dar totusi cred ca soferul nu era din gasca lor. Ca daca era…

  8. fraieru' Răspunde

    Glumim, glumim dar odată ar trebui să învățăm că nu asta este rezolvarea problemei. Te-au prins, ai greșit, te-au taxat, plătești și asta e. După două-trei luni recapeți permisul că nu e capăt de lume. Bine, mai puțin dacă ești șofer profesionist dar atunci ar trebui să-ți păzești obiectul muncii mai bine. Zic eu. Acum are și dosar penal prostul pentru dare de mită. Iar în conjuctura actuală mai ales că e și filmat nu-l văd bine. Propun să i se acorde diploma de fraierul săptămânii. Merită din plin.

    • H&R Răspunde

      Dai examen de radobandire permis, si intr-o luna esti OK. Iei concediu, concediu fara salar si gata.

      • fraieru' Răspunde

        Asta ziceam și eu. Așa are două probleme și dacă face urât îl face și recidivist și primește cu executare. Mai ales după scandalurile din ziua de azi. cu fel de fel de situații din astea dubioase. Pur și simplu nu merită. Dar fiecare doarme cum își așterne. Ce a făcut se cheamă prostie monumentală.

    • -.- Răspunde

      Mare scofala ca are dosar penal pentru mita. Cui ii pasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.