Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Femeie internată la Spitalul Județean Satu Mare. Mesaj pentru medic după externare

O femeie din municipiul Satu Mare dorește să aducă, prin intermediul PortalSM, aprecieri și mulțumiri medicului Cosmin Deac. Sătmăreanca a fost internată la Spitalul Județean Satu Mare și spune că a avut parte de un tratament ireproșabil din partea medicului și a întregii echipe.

Ea dorește să sublinieze faptul că, pe lângă atenția medicală de care a avut parte, a fost și încurajată de medic.

„Pe această cale doresc să îmi exprim recunoștința și gratitudinea față de domnul doctor Cosmin Deac pentru profesionalismul, dăruirea și devotamentul cu care îi ajută pe pacienți. Am fost una dintre pacientele dânsului, internată în spital. Am avut parte de un tratament ireproșabil, de o atenție deosebită și de încurajare din partea dânsului. Asemenea calități trebuie să îl definescă pe un medic. De asemenea, doresc să mulțumesc întregii echipe de asistenți și infirmiere care zi de zi își fac datoria față de bolnavi cu dăruire. Vă mulțumesc pentru ajutor și vă doresc multă sănătate ca să puteți ajuta pacienții care se adresează dumneavoastră”, este mesajul transmis de pacientă prin intermediul PortalSM

3 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Mda. Secția de chirurgie este printre puținele die la spitalul județean care încă se ridică a nivelul la care ar trebui să funcționeze și celelalte secții. Dar nu-mi explic iarăși acest articol cu scop de a parfuma pe ei. Fiecare dintre noi cunoaște povești care poate nu sunt chiar așa rozbonbon vizavi de spitalul județean. Vedeți că acum s-a spart buba de bine ce le era la GSP cu păcănelele și cu Ringier. Vă încercați redacție și voi norocul? Câți arginți costă? Că nu cred că sunteți fraieri și să postați cu dedicație pro bono.

    • tot eu Răspunde

      Eu cred in cele scrise …CRED PE EI ..nu ca tine … puncte mizere…

      • comentator Răspunde

        Mă confunzi. Dealtfel aș vrea să te văd când te vei lovi așa pe persoană fizică de limitele lor ce vei zice atunci. Nu la toți dar la prea mulți. Numai citește știrile că mai nou nu este zi că se tot trimit pacienți la alte spitale că la noi se declină competența. De fapt se declară limita competenței. Îți doresc multă sănătate “tot eu” – le mizerabil. Din păcate credința ta nu suplinește lipsurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.