Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Scandal după o tamponare ușoară, în Satu Mare. Poliția, la fața locului

Scandal după o tamponare ușoară, în municipiul Satu Mare. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție pentru a calma spiritele. 

Totul s-a petrecut miercuri după-masa, 4 octombrie, în sensul giratoriu de la Burdea, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Cu toate că accidentul a fost unul ușor, ceilalți participanți la trafic au asistat la un scandal între cei doi conducători auto implicați în incident. Aceștia din urmă au dat vina unul pe celălalt și au blocat intersecția.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar oamenii legii au reușit să calmeze spiritele.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Cand vine taranul in oras…. 😛 🙂

  2. toți Răspunde

    Cine naiba a montat giratoriul acolo? E absolut în plus!

  3. restul Răspunde

    @ toți .. OMULE tu conduci ..???..sau vorbești stând pe W-ul din fundul curții… Lumea evoluează, trebuie și gândit , nu doar să pornești sau să circuli cu semafor, in rest ….las pe alți șoferi din oraș să comenteze..

  4. Gheorghe Răspunde

    Mare scandal,mare in giratorii unde este greu pentru unii sa circule.Le propun sa-si ia masinile in spinare si sa treca cu ele pe trotuar pana dincolo de sensul giratoriu.Greu cu schimbarea benzii in sensul giratoriu si cu acordarea dreptului celui care deja circula in giratoriu.No da nu-i nimic pierdut,fiecare invata cum poate…..mai o paruiala,mai o bubuiala,o amenda,un proces.Fiecare trebuie sa traiasca,este loc destul pe terra….inca!!!

    • Vasile Răspunde

      Dar ăia care nu se încadrează corect?
      80%dintre cei care coboară podul și o iau spre Soarelui, se încadrează pe banda de mers spre Cloșca, iar cei care se încadrează corect trebuie să le acorde prioritate pentru a intra pe bandă!

  5. xpert86 Răspunde

    De când s-a schimbat regula sensului giratoriu s-ar fi impus ca să se marcheze ieșirile de pe benzile 1 și 2 din sensul giratoriu cu linii continue pentru ca să se respecte regula benzilor și pentru ca cel de pe banda 1 din exterior să nu intre la ieșire din sensul giratoriu unde vrea el, adică pe banda 2!! Oricum noile reguli cu sensul giratoriu cu prioritatea de dreapta au bulversat pe mulți și este o aberație totală!! Nu se mai semnalizează decât ieșirea și intrarea în sensul giratoriu și nu se mai menține semnalizarea pornită pe toată durata cat autovehiculul se află în sensul giratoriu!!!! Normal potrivit noii reguli a sensului giratoriu banda 1 este prioritate față de cel de pe banda 2, adică cel de banda 1 poate să se învârtă în jurul sensului giratoriu cat vrea el și cei de pe banda 2 trebuie să-i acorde prioritate de dreapta!!!!🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.