Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Au fost găsiți cei patru copii dispăruți în județul Satu Mare

Au fost găsiți cei patru copii dispăruți în județul Satu Mare. Cei patru minori, din Ucraina, au fost găsiți duminică seara, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. 

,,În urma activităților desfășurate, cei patru minori ucraineni au fost identificați pe raza județului Satu Mare. Aceștia nu au fost victime ale vreunei infracțiuni”, informează IPJ Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, oamenii din zonă au primit mesaj prin RO-Alert, iar un localnic din satul Coca, comuna Călinești-Oaș, i-a găsit. Mai apoi, minorii au fost duși la postul de poliție Orașu Nou.

Cei patru minori ucraineni au dispărut, sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.00, dintr-un imobil din Certeze, unde s-ar fi aflat în plasament.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. gogu Răspunde

    Trauma, saracii au vrut sa mearga acasa

  2. H&R Răspunde

    Oare unde au vrut sa mearga? Din Certeze in Coca, directia e gresita catre Ucraina.

    • 💩💩💩 Răspunde

      Acasă au vrut să meargă, dar mai întâi au vrut să treacă să o footă pe mă-ta, așa în semn de recunoștință, orbanist jegos ce ești!

      • @💩💩💩 Răspunde

        @💩💩💩
        Multumim pentru ca te-ai prezentat asa de frumos. Nu cred ca atata stie romanii, si nici nu esti roman. Esti un frustrat jegos de tig… rrom ordinar, si pentru ca nu ai primit ajutorul pentru copii din Ungaria de la Orban Viktor esti extrem de suparat pe unguri. Dar asta e problema ta si a familei tale. Piranda de langa tine initial a fost sora ta, apoi nevasta ta, iar acum este soacra. Spor la puradei.

  3. romania Răspunde

    Cred că își dă sema oricine cum că copiii au fugit de acolo intenționat. Acum sper că au fost duși înapoi pentru că deja cu ocazia asta au făcut cărare și a doua oară se vor descurca mai bine. Cheltuim banii aiurea pe ajutoare și pe din astea apoi alergăm după banii noștri. Perfect! 😒🤢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.