Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Primăriile din județul Satu Mare au o nouă oportunitate de finanțare

Primăriile din județul Satu Mare au o nouă oportunitate de finanțare. Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor lansează în perioada 30.10 -30.12.2023 programul de atragere de fonduri pentru Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd prin PNRR, în valoare totală de 228.221.855 euro.

Sunt eligibili solicitanții care reprezintă UAT-uri din țară. Informații se pot găsi pe http://pnrr.mmap.ro. Se aplică principiul primul venit, primul servit, în limitele alocărilor prevăzute. Data limită de depunere a cererilor de finanțare este 31.12.2023.

Sunt vizate activități specifice înființării și dotării sistemelor integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd (platformă comunală, platforme individuale pentru fermierii mici și mijlocii și echipamente pentru gestionarea gunoiului de grajd).

Bugetul rămas disponibil în urma primei etape va fi alocat tuturor solicitanților eligibili.

Solicitantul va trebui să facă dovada capacității financiare pentru cheltuielile neeligibile și se va angaja să asigure mentenanța pe o perioadă de minimum 5 ani de la data ultimei plăți.

Este un bun prilej pentru primării de a atrage fonduri nerambursabile și pentru acest gen de activitate.

9 comentarii

  1. Irimus Răspunde

    Beseni e semianalfabet

  2. gaozar Răspunde

    baaaa faceti reclama la inaptu asta, habar n are sa faca nimic, cu o masina pe taxi, nevasta bagata la itm inspector transferata de la o primarie din nush ce sat, pai baiatu asta e paralele cu tot, daca il intrebati ce l recomanda habar nu are, plus ca e fara fisa postului, plus ca e anchetat de laura de mita la dna oradea cu zilele satului ca a luat bani cu cozma de la primari si le ai dat teapa :))) vai si amar

  3. Gigi Răspunde

    Care primării,doar cele PNL, că pe cele UDMR/PSD, nașul tau Cozma nu le iubește,besenilă colindă la altă masă, vin alegerile și sătmărenii vă curăță de nu vă vedeți,ți-ai păstrat postul de purtător de hârtii la spital, să nu rămâi fără serviciu, că iar te iei de mână cu nasul și o să vă rugați de gâscă PSD/UDMR să îți de-a un loc de muncă,cum ați m-ai făcut-o!.

  4. Gerula Răspunde

    Hop in prag de alegeri apare si domnul “secretar de stat” expert in “colectarea și valorificarea gunoiului de grajd” probabil de la caii nasului sau…

  5. Adrian Pașca Răspunde

    Finul domnului Adrian Cozma este analfabet. Nu poate scrie o fraza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.