Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Bătrână acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni, la Satu Mare

O bătrână, în vârstă de 78 de ani, a fost acroșată, în această dimineață, de o mașină pe trecerea de pietoni de pe strada Fabricii din municipiul Satu Mare. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 52 de ani ar fi acroșat o femeie de 78 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat angajată în traversarea drumului, prin loc semnalizat și marcat corespunzător.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

6 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Berbecu’ încă dormea!

  2. Flaviu Răspunde

    Trecerea de pietoni e doar un loc permis de a traversa o strada.Nimeni nu mentioneaza undeva ca prezinta siguranta.Este datoria ta ca pieton sa iti casti ochii si sa te asiguri pe unde umblii si ca soferii iti observa intentiile de a traversa pt ca totusi e viata ta in joc.
    Daca tu ca pieton nu te implici putin mai mult de ce ai pretentii de la sofer?
    El se alege cu dosar penal sau maxim puscarie 1 an dupa care e liber iar tu mort sau handicapat pe viata poate sau, poate vrei sa obtii niste despagubiri? ca atunci are ceva sens “traversarea cu ochii inchisi”

    • comentator Răspunde

      @Flaviu sincer tu când ai circulat ultima oară pe jos. La majoritatea trecerilor care sunt nesemaforizate poți să faci rădăcină până te lasă să traversezi. Chiar și așa se traversează inclusiv pe roșu. Cred că nu există un stop unde nu traversează cel puțin o mașină pe roșu. Apoi mai e și treaba cu ce s-a predat la școala de șoferi. Aia că în preajma trecerii de pietoni încetinești ca să poți frâna dacă trebuie. Mai trebuia să insinueză că baba săracă de 78 de ani sigur a vrut să traverseze în fugă. Eu zic că fii atent la semenii tăi când circuli și să mai vezi și grinda din ochii tăi nu numai paiul din ochii celuilalt. Toți circulăm în orașul ăsta, pe jos sau cu mașina pentru că vrem să ajungem din punctul A în punctul B. De preferat întregi și nu cu salvarea. Nu înțeleg rânjetul unor șoferi (am avut și eu ocazia să constat asta) care accelerează intenționat în preajma trecerilor de pietoni și apoi râd ca niște cretini când văd cum aleargă pietonii să scape de sub roți. Să nu spui că tu nu ai văzut de astea că nu te cred. Puțin mai multă decență.

    • Daniel Răspunde

      Asculta cu atenție , ar fi fost bine sa fi fost tu pe trecerea de pietoni in locul victimei și apoi sa te văd dacă tu ai fi căscat ochi , vorbești fara sa te întrebe cineva doar sa vadă lumea cât ești tu de prost ,când acolo era și un semn cu restricție de viteza de 30km tocmai sa poți opri in timp dar teai găsit tu un redus mintal sa comentezi in astfel de situații , marș in cușca ca acolo va este locul la mulți ca tine 😡

  3. Xpert86 Răspunde

    Așa e peste tot la trecerile de pietoni, șoferii uită ca pot ajunge și ei pietoni și cum au fost pasa sa dobândească permisul de conducere!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

  4. Pistike Răspunde

    De nenumărate ori sunt claxonat când opresc să acord prioritate pietonilor!
    MEREU mă asigur eu, în calitate de conducător auto, că nu sunt pietoni la marginea străzii, care ar putea să treacă, tocmai că știu că ei, pietonii, nu prea o fac!
    Eu știu și sunt conștient că am o OBLIGAȚIE față de ei! Mai bine ajung cu 2-3 minute mai târziu decât să rănesc pe cineva!
    @Flaviu: gândești păgubos! Oare mămica ta ți-ar da dreptate? Sau ai accidenta-o și pe ea, dacă și-ar ieși în drum fără să se asigure?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.