Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. BMW confiscat în vama Petea. Ce au descoperit polițiștii de frontieră sătmăreni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la intrarea în țară un autoturism marca BMW X1, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un cetățean român în vârstă de 29 de ani. Tânărul conducea un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, cu platformă, pe care transporta un autoturism marca BMW X1.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul de pe platformă este căutat de autoritățile din Marea Britanie, fiind declarat furat din data de 02 octombrie 2023. Șoferul le-a spus polițiștilor că el a fost rugat să transporte mașina din Londra până în județul Botoșani și nu avea cunoștință despre situația mașinii.

Autoturismul, în valoare de 37.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalul verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.