Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Lucrări intense la extinderea UPU. Construcția continuă cu o capacitate de lucru dublată

Construcția noii aripi a Unității de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare continuă cu o capacitate de lucru dublată, anunță Consiliul Județean Satu Mare.

Astăzi, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a vizitat lucrările de construcție pe șantier, unde s-a întâlnit și cu antreprenorul, care a suplimentat numărul lucrătorilor pentru a grăbi realizarea lucrărilor.

Clădirea UPU se extinde cu un nou corp de clădire care va avea o suprafață de aproximativ 380 de metri pătrați, în timp ce spațiul existent se află în plin proces de reabilitare. După terminarea lucrărilor, UPU Satu Mare va avea spații separate pentru urgențele pediatrice. Va fi asigurată astfel o calitate mai bună a actului medical, iar timpii de așteptare pentru examinare vor fi reduși considerabil.

În paralel cu lucrările de construcție, Consiliul Județean va începe, de asemenea, să achiziționeze echipamentele necesare pentru noua aripă. Noile spații vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.

4 comentarii

  1. Adi Cazma Răspunde

    Eu plătesc!
    Mie să-mi mulțumiți!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Acum mai urmează să se dea anunțuri pe olx ca poate-poate mai fac rost și de ceva personal atât de necesar? Că fără cadre medicale se tot poate construi că tot degeaba se cheamă. Că nici la cel existent nu este personal necesar.

  3. Ban Anca Răspunde

    Vor face angajari,se vor scoate la concurs posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.