Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Școală din județul Satu Mare, reabilitată de la A la Z de Asociația Bookland

Școala gimanzială „George Coșbuc” din Iojib, județul Satu Mare, a fost reabilitată cu sprijinul Asociației Bookland, fiind inaugurată joi, 26 octombrie.

Ulterior reabilitării, școala are acu acum săli de clasă moderne, o curte spațioasă, un teren de sport bine echipat și 23 de echipamente IT. Și fiecare sală de clasă este dotată cu sisteme de încălzire.

Proiectul de renovare a început în luna aprilie a acestui an, și după 7 luni de muncă, școala arată acum ca nouă, fiind pregătită să primească elevii.

Inaugurarea a avut loc în prezența Mirelei Retegan, ambsadoarea Bookland.

„Evoluția copiilor noștri este strâns legată de mediul în care învață, de aceea ne-am propus să le asigurăm condiții decente de dezvoltare prin educație, ca mai apoi să putem avea așteptări de la ei. Credem în puterea celor mici de a deveni oameni mari, educați frumos. Susținem egalitatea în drepturi pentru copii asumându-ne renovarea școlilor din mediul rural”, spun cei de la Bookland despre misiunea lor.

3 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Bravo, extraordina, superb!

    • Vasile Răspunde

      No bine… M-am linistit.
      Ca era sa fac infarct la alt aricol. Ca numa gica contra am intalnit. De parca in tara asta traiesc numai prosti.

    • sp Răspunde

      Noroc că a fost reabilitat de către o asociație că dacă era după cine ar fi trebuit să facă de fapt se mai stătea mult și bine. Frumoasă lucrare. Se vede că cei care s-au implicat cunosc ce trebuie și s-au făcut treburi de care au nevoie copiii și nu e ceva proiect unisex trimis/parașutat de sus cum se întâmplă de prea multe ori în țara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.