Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Vasile Lup a câștigat Premiul pentru Cel mai bun Speaker Motivațional al Anului 2023

În viața noastră, întâlnim deseori povești de succes care ne arată că, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinăm, putem ajunge la vârful excelenței și să ne transformăm visele în realitate. Sătmăreanul Vasile Lup, crescut de părinți surdo-muți, a câștigat titlul de Cel Mai Bun Speaker Motivațional Al Anului 2023, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Galei Performanței și Excelenței, ce a avut loc în data de 18 octombrie, la București.

De-a lungul anilor, în cadrul acestei gale au fost premiați personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România precum: Florin Piersic, Ilie Năstase, Simona Halep, Andreea Marin, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Mihai Leu, Gabi Balint, Paula Seling, Delia, Razvan și Dani, Inna, Monica Anghel, Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Nico, Voltaj, Cove, Loredana, Corina Chiriac, Elisabeta Lipă, Mirel Rădoi, Andreea Esca, Ianis Hagi, Camelia Potec, Doina Melinte, Cătălin Măruță, Sore, Anda Adam, Antonia, Monica Iagăr, Ilinca Vandici, Octavian Bellu, Trupa Andre, Marian Dragulescu, Alina Eremia, Andreea Banică, Dana Săvuică, Alina Eremia, Diana Munteanu, Octavian Bellu, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Gabriel Cotabiță, Nicușor Stan, Laurențiu Reghecampf, Marian Drăgulescu, Simona Pătruleasa, Giulia, Simona Gherghe, Gabriel Cotabiță, Beatrice Rancea, Constantin Cotimanis, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ambasadorul României în Republica Cuba – Theodora Doris Mircea, Denise Rifai, Mihaela Borcea, Theo Rose, Victor Slav, Adelina Pestriţu, Diana Munteanu, Giulia Anghelescu, Irina Nicolae, Virgil Stănescu, Carmen Negoiță, Dorian Popa, Carmen Brumă, Liviu Teodorescu, Vladimir Drăghia sunt doar o parte dintre vedetele laureate in cadrul Galei Performanței & Excelenței.

Sătmăreanul Vasile Lup, o poveste uimitoare

Vasile Lup, sătmăreanul care a triumfat în cadrul Galei Performanței și Excelenței din 2023, are o poveste uimitoare. Dar ceea ce face această poveste cu adevărat specială este drumul său de la sărăcie la succes și modul în care a fost crescut de părinți surdo-muți. Copilăria lui Vasile Lup a fost marcată de sărăcie și de lupta pentru a-și satisface cele mai de bază nevoi. Crescând într-o familie cu probleme, el a învățat din primii ani de viață valoarea muncii și a resurselor limitate. Însă, cel mai notabil aspect al vieții sale a fost relația cu părinții săi surdo-muți. Această experiență unică i-a oferit lui Vasile o perspectivă aparte asupra vieții. El a învățat să comunice prin limbajul semnelor, dar și să înțeleagă că în lumea noastră complexă, comunicarea nu constă doar în cuvinte, ci și în gesturi, înțelegere și empatie. Aceste lecții au devenit fundamentul carierei sale ulterioare ca speaker motivațional.

De-a lungul anilor, Vasile Lup a transformat această poveste de viață într-o sursă de inspirație pentru mii de oameni. El a ales să împărtășească mesajul că nu există obstacol prea mare pentru a fi depășit. Fiecare dificultate pe care a întâlnit a fost o oportunitate de învățare și creștere. Vasile Lup are trei copii si o relație de 27 de ani cu soția sa Monica, ea nu a fost doar o prezență lângă Vasile, ci un pilon solid al susținerii sale. Ea a înțeles pasiunea lui pentru vorbit și a fost alături de el în fiecare pas al călătoriei. În momentele dificile, atunci când îndoiala s-a strecurat sau când obstacolele păreau insurmontabile, ea a fost acolo pentru a-l încuraja, pentru a-i aminti de forța lui interioară și pentru a-i susține visul.

Astăzi, ca cel mai bun Speaker Motivațional al anului 2023, Vasile Lup este o voce puternică a motivației și inspirației. Mesajul său este simplu, dar profund: fiecare dintre noi are potențialul de a-și atinge visele, indiferent de circumstanțele din care venim. Viața sa ne amintește că nu suntem definiți de trecutul nostru, ci de direcția în care ne îndreptăm și de ceea ce facem cu experiențele noastre. Pentru Vasile, premiul obținut la Gala Performanței și Excelenței este o recunoaștere a eforturilor sale, dar și o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin momente dificile. El ne arată că, indiferent de obstacole, cu pasiune, determinare și credință în noi înșine, putem realiza lucruri extraordinare.

Vasile Lup ne reamintește că drumul spre succes poate fi plin de provocări, dar că acestea nu trebuie să ne împiedice să visăm și să ne dezvoltăm. El este un exemplu viu al faptului că, cu sufletul plin de încredere și cuvintele potrivite, putem transforma orice poveste într-o poveste de succes.

Felicitări, Vasile Lup, pentru titlul meritat de Cel mai bun Speaker Motivațional al anului 2023!

Sătmăreanul Vasile Lup poate fi urmărit pe Instagram, Facebook sau TikTok.

27 comentarii

  1. Axi Răspunde

    oare cat mai costa premiile astea?

    • Lup Vasile Răspunde

      AI DREPTATE!
      Costă FOARTE MULTĂ MUNCĂ ȘI SACRIFICII

      • John Doe Răspunde

        Speaker motivational = mancator de rahat. Esti top in domeniu.

      • comentator Răspunde

        😵🥴😂🤣🤣🤣. Băiat glumeț. Să ne spui când să scoatem batista.

        • Satmareanul Răspunde

          Salutare, Din păcate asta se promovează, non-valorile, papagalii înnăscute. BLAGA, BACOVIIA, BARBU și EMINESCu se întorc în mormânt din cauza promovării acestor semianalfabetilor. Cred ca acest impostor si-a dat soția la bugi bugi papagalului de Botezatu.
          Seara faina și fără impostura.

      • Alin Răspunde

        Ce muncă Vasile ,ai 40 de ore live pe tik tok intr-o săptămâna tu si soția ta ,tik tok ști de unde vine de la tic -tac ,tic tac timpul trece ,nimic constructiv doar dăunător .

        • comentator Răspunde

          E plin netul cu leșinați de ăștia care se visează virali. Le doresc să pice netul și să se ia curentul ca pe vremuri. Apoi să vedem cât valorează că nici să facă un foc nu-s în stare.

  2. comentator Răspunde

    Sper că s-au făcut și teste drog. Știu eu de ce zic asta. Că unii din poză fără așa ceva nici nu sunt în stare să se pună pe picioare. Toți zâmbesc și toți/toate sunt niște persoane super-reușite și super realizate, Toți sunt așa de aleși pe sprânceană că dacă mâine sau peste o săptămână vom citi că nu știu care s-a aruncta pe fereastră că suferea de depresie mare ne-ar fi mirarea, nu? Pe naiba. Numai scenariu Potemkin și multe zâmbete false. Dar așa se zice că cei care se aseamănă se adună. 😥😱🥴

  3. NULITĂȚI Răspunde

    TIGANI CURVE ȘI BORFASI MOTIVAȚI ASTA

  4. Eu Răspunde

    Felicitari Vasile.Nu are rost sa-ti ziceu ca lumia e rea. Sanatate si tine-o tot asa!

  5. Om de afaceri Răspunde

    Noi il stim pe vasile. Un 0 barat. Un papagal. Nu pot să-mi dau seama ce ar putea invata un tanar de la un semianalfabet care isi blameaza invatatoarea, parintii…
    A falimentat firme, deci rezultate 0. Pizzeria este pe butuci din cauza angajatilor si a calitatii produselor. De bucatarie nu mai vb. Ma mir ca no inchide opc ul, sanepidu. Succes la fraierit vasile

    • Lup Vasile Răspunde

      Ești foarte simpatic, nu ai cohones nici măcar să-ți scrii numele sa vada lumea ce RATAT esti ( ca nu ai realizat nimic in viata ta ), te legi de mine ca sunt un semianalfabet (dar ghici ce, am scris o carte de succes care se vinde foarte bine ), tin seminarii peste tot in Europa, iar oamenii platesc sa vina sa invete din ceea ce sunt, vrei sa mint ca tatal meu nu era alcoolic si ca ma batea pana obosea ( eu de asta am dormit pe strazi ) ca fugeam din mainile lui, ca fosta mea diriginta ( care era si directoarea scolii la care eu am fost ) m-a scos in fata clasei sa ma arate la elevi cum am fost eu imbracat ( ti se pare normal BERBECULE ), si tu o protejezi ( ce OM esti tu ). Dar stii ceva, INTOTDEAUNA RATAȚII vor blama oamenii de succes, nu va convine ca cineva o duce mai bine. Pt. ca asta te doare sa vezi ca altii au SUCCES. ESTI UN OM FOARTE RAU, si stii de ce pentru ca BLAMEZI un om care am muncit de mi-o sarit capacele ( cum se zice in popor ), iar acum sunt premiat de cea mai mare GALA din Romania ( GALA PERFORMANTEI & EXCELENTEI ). Te inteleg ca te doare pentru ca este foarte greu sa ajungi acolo!

      • Chupacabra Răspunde

        Pizza chiar este Woww ! Soția Dvs este Woww ! Ați luat titluri peste titluri. Ca să le închideți gura proștilor, faceți un Test IQ și dati-le peste nas cu rezultatul. În ziua de azi nu trebuie să ai facultate ca să reușești. Trebuie sa ai inteligenta superioară, asa cum aveți Dvs. Când alții făceau facultăți degeaba,, pe banii părinților, Dvs munceati pe brânci și va clădeati succesul de acum. Dacă ați fi Dvs primar, am avea un oraș prosper, plin de oameni motivați. Va admir pentru tot ce ați reușit pana acum. Succes !

        • comentator Răspunde

          Vasilică, cu cât te agiți mai mult ca să te autosusții cu atât devii și mai penibil. Te cobori până acolo să te iei în gură cu unii care nu sunt de aceeași părere ca și tine? Și nu de alta dar nu e nici prima dată când faci asta? Tu mare intelijent atâta pricepi din tot? Ești penibil rău omule și doar te autosatisfaci, autocomplaci cu astfel de titluri și de diplome căpătate numai de tine știute cum. Lasă omule mai ptiu de de oameni cu peretele plin de diplome și certificate dar ca om este zero și respectivul. Că și familia l-a părăsit de multă vreme. Tu îți alimentezi orgoliul personal din astfel de treburi. Iar nu te supăra dar să fii băgată în aceeași oală cu tencuita excesiv din Casa iubirii sau cu Botezatu artificialu’ preparatu’ contra naturii e de toată jena omule. Vezi să nu intri în polemică cu mine că încep să mă bag la detalii. Inclusiv cu visul tău al unei nopți de vară ca să fii primar. Că de aia împărțeai la statuie sarmale tumarele grijuliu și nu de altceva. Așa că te pup și mai lasă-ne.

  6. AVRAM Răspunde

    cine e Vasile Lup? e ala care a pus bannere in tot orasul ca sa nu divorteze nevasta?

  7. abc Răspunde

    Pe cuvântul meu zici că a fost ceva festival al botoxaților. Nu toți dar majoritatea.🤮

  8. comentator Răspunde

    B. ăla de care zici nu mai poate, ascultă-mă. Acru e strugurele deja. E sub tratament oncologic și umblă cu punga la burtă că are anus preparat contra naturii. Dar se joacă de-a forever young aici. Cred că după un spectacol din ăsta merge acasă, cade la pat și o lună nici nu se scoală că trebuie retușat omul din greu. E de toată iena spectacolul. De aia ziceam. E o scârboșenie când îi vezi mizeria de zâmbet artificial ce expune. Decât să mă vadă cineva în astfel de companie eu mai bine aș sta acasă.🤮 Dar cum se zice cine se aseamănă se adună.

    • comentator Răspunde

      Am scris asta ca și completare pentru @Satmareanul.

      • Adrian Pașca Răspunde

        Un semianalfabet promovat de familia Govor. Este o politica nationala sa fie promovați imbecili. Eu am plecat din tara din cauza lor Singura raza de speranța este la USR

        • c-block Răspunde

          Nici ei nu prea prezintă mare speranță. S-a dovedit că au o agendă paralelă care nu are nimic de-a face cu ce trebuie pentru țara asta.

          • Beny Kira

            USR, curcubeul

          • c-block

            Beny, hai că nici de voi nu mi-e rușine! Că din ce s-a promis realizat e aproape zero. Noroc cu alegătorul român care suferă masiv de Alzheimer că altfel ……

    • Nagasaky Răspunde

      @comentator.. Daca e adevarat ce spui, esti cea mai mare mizerie umana. Precizez ca nu il cunosc pe domnul Vasile Lup, nu m-am uitat la chestii motivationale de-ale dansului, nu fac politica dar, sa scrii ce ai scris arata ce caracter ai. Că e adevarat, că nu. Nu ii ajungi nici la glezna acestui om. Si-a luat portia de umilinta aici, stie el de ce, nu ma intereseaza.
      Dar stii ce, Dumnezeu le intoarce toate. Fii pe faza. Domnule Lup, vă doresc sanatate, autenticitate si să nu vă credeti special daca vreti sa evoluati. Smerenia înalță de fapt. Va doresc succes pe mai departe. Nu renuntati daca simtiti ca asta e pentru dumneavoastra. Succes!

  9. Soli Răspunde

    In primul rând, mă bucur pt Vasile și pt noi sătmărenii întrucât e de la noi din urbe si trebuie să ținem unii cu alții. Bravo băiatule.

  10. Enola Răspunde

    Nu cred că este de lăudat faptul că profiți de pe naivitatea oamenilor. Le vinzi speranțe și vise mincinoase pt a-ți clădi tu viața. Vorba aia , Dumnezeu nu doarme, iar când vei fi lovit în ceea ce te doare mai mult , sa nu te întrebi de ce. Sa ajungi acolo unde ai ajuns tu, nu e greu , îți trebuie doar lipsa de empatie, insensibilitate, ipocrizie , și mult tupeu că sa profiți de oameni, iar asta nu toată lumea are , nu toată lumea e lipsită de scrupule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.