Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Gelos și agresiv, un sătmărean și-a amenințat fosta iubită că îi taie gâtul, de față cu copiii

Gelos și agresiv, un sătmărean și-a amenințat fosta iubită că îi taie gâtul. Individul a intrat peste ea, lovit-o și a amenințat-o că îi taie gâtul. În acel moment, femeia se afla în cameră cu cei doi copii ai săi.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut la sfârșitul lunii trecute, atunci când bărbatul a intrat peste sătmăreancă, a lovit-o, iar mai apoi a amenințat-o că îi taie gâtul. Cuprins de gelozie, individului nu i-a păsat că în acel moment, în camera femeii se aflau și cei doi copii.

Sătmăreanca a declarat că locuieşte împreună cu cei doi minori la bunica ei. A spus că a locuit cu bărbatul în concubinaj şi totul a fost bine între ei până la incidentul din 28.09.2023. În ziua respectivă ea era acasă, iar individul a venit pornit pe scandal, a intrat în camera lor şi a ameninţat-o că îi va tăia gâtul. Nu era băut, dar era foarte supărat, ea consideră că din cauza geloziei a fost foarte nervos. Femeia a cerut să fie menţinută o distanţă între ea şi individ, dar acesta din urmă poate să-şi viziteze copii.

Bărbatul a recunoscut că a lovit-o cu pumnul pe femeie, dar nu a ameninţat-o cu cuţitul niciodată, precizând că a fost supărat pentru că ea are alt bărbat, motiv pentru care s-au certat. Acum, individul nu mai are voie să se apropie de fosta iubită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.